Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Ma daj,mani se Maverice ovih sto ti zele dobro cisto reda radi. Tako je i moj djed Djuro-isti slucaj pa ga baka nakon sest dana ljubila u hladni obrascic. Al Boze moj,mozda ti prezivis..mada nisam se kladio na tebe

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

DIDAPATAK

Citat: maverick  u Prosinac 13, 2018, 21:55:27
Da da...mada još cu ja biti momak samo da malo dodjem sebi  :stripii:

..to i ja već neko vrijeme čekam  :uf:  :stripii:
.. :baba:

SMT

Dva dana na Dunavu, zima prava, zdravo se mrzne, prelepo... Mnogo poznatih ljudi, malo se caskalo, malo se pecalo...

Smudj... U jakom protoku vode(letnjem), na dubini 10/12 m, glave 40/50g, za pojedina mesta nisam imao teže... Od mnoštva ponudjenih gumica, orka zeleni shad sa crvenim repom je najbolje uzimao... Nešto ulova pre 12h, nešto posle 16h... Udarci ribe, snažni i jaki, nije bilo mrljavljenja, nije bilo promasaja, spadanja... Ono što se javilo, to se otprilike i realizovalo...

No

:hi: Svaka čast za izlazak, ribu, slike i trud oko njih  :clap2:   :ok:

alex7777

Pajta SMT svaka ti dala  :hi:  sve rekao i pokazao al brate pa bar si mogo camac ocistit pola camca snjega digod os  :stripii: :uf:

Harley

Living your dreams, do not dream the life

SMT

Citat: alex7777  u Prosinac 16, 2018, 18:48:14
Pajta SMT svaka ti dala  :hi:  sve rekao i pokazao al brate pa bar si mogo camac ocistit pola camca snjega digod os  :stripii: :uf:

:stripii: :stripii: :stripii:

Matori,

Žurilo se... hebes camac... Ovih dana će ga drugi cistiti...

mossi

:notworthy: :notworthy: :notworthy:

Nego imaš isti stiropor kao ja..  :toothy12: :glasses9: :stripii:

alex7777

Citat: SMT  u Prosinac 16, 2018, 18:56:04
Citat: alex7777  u Prosinac 16, 2018, 18:48:14

:stripii: :stripii: :stripii:

Matori,

Žurilo se... hebes camac... Ovih dana će ga drugi cistiti...
kolko ja vidim matoriji si od mene  :rofl2: :crutch:

SMT

Bez uvrede...

To je kod nas, ono sto je vama pajta- lega... Nevezano za godine...

SMT

Citat: mossi  u Prosinac 16, 2018, 19:05:23
:notworthy: :notworthy: :notworthy:

Nego imaš isti stiropor kao ja..  :toothy12: :glasses9: :stripii:

Jedan za pod dupe, jedan za pod noge :stripii:

alex7777

ma lako za to sve , sve to stima :ok: nego cekamo par bandita da cujemo izvjesce ako ce ga bit jer ja sam razocarao  :uf: bio camac ocistit i bio nekih cca 3 sata ni cvoke  :pirate:

SMT

Ja ih prozivati neću ali ih ima sto su bolje od mene prosli  :takoje: :takoje: :takoje:...

mlb

Peglalo se gore i to lijepo!! Pajta promjeni mjesto , sad nemaš više izgovora za motor!! :baba:

Stepa

Neke slike su ponekad neprocjenjive pogotovo kad su sa dragim prijateljima a i pokazuju više od tisuću riječi :icon_thumright: :hello2: :notworthy:
Isplovili, nešto ulovili, sreli prijatelje, popili i da li treba što više :bye: :hi:
Na spustu prošli detaljan pregled kao kod ginekologa :eek: :rofl2: :stripii: :stripii:

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu