Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

feco

Pa da, al neka......zabavljamo se  :rofl2: :rofl2:
BRZO I BEZ VEZE

mossi

Ima neko ispod radara da klepi 10+  :headbang:

Stepa

Ujutro sa djecom popodne sa KUMOM ni griza :hi: :jede:

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

No

Držiš dijetu?
Ma ne mogu vjerovati da nisi zagrizao   :stripii:

majstor

Stepa

Zar nevidjeste do tad ni griza a poslije dar mar :jede: :rofl2: :stripii: :pije: dobro zalili gemištom :ok:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

feco

Neki dan ulovim jednog poštenog i sad , za kaznu, dva dana nula bodova.  :stripii: :stripii:

Tako to biva.  :hi:
BRZO I BEZ VEZE

SMT

Jbt, nema te... Ja mislio nećeš više sa nama da pričaš...

feco

Naopako  :rofl2:

Danas sam od jutros na vodi.
BRZO I BEZ VEZE

SMT

Da te utesim malo, mada ja nisam merilo za ništa...

U subotu nisam bio... Juče izadjem, sva mesta obidjem (15 km veliki krug)trazio, čekao, menjao, šta sve nisam radio i nudio mu, ni udarca... Krenem kući i dodjem do Marine skoro, posto sam obećao kumu da ću doći u goste... Javi mi se misao kako nisam nešto dobro radio, okrenem camac nazad i još 2/3h, isti veliki krug, dodam tu još panjeva, granja, ostavim kilo gumica... Rezultat, ni udarca... Dodjem u marinu već po mraku, dolazi ortak koji je isto bio ceo dan, on isto ni udarca...

Kaže on meni idemo bacati vobler, treći put se vraćamo sada jednim camcem, ovaj put jedno mesto u malom krugu, bacamo 1/1,5h... Sada nas je dvojica, rezultat je 2x bez udarca :hi:...

Dodjem kod kuma sa par sati zakasnjenja, gleda čovek u mene i kaže, h....i te smudjevi, čamci, motori i ostale pm, ima jagnjetine... :uf: :hi:

P.S. Prošli put kada sam ovako prošao, pre jedno mesec dana, išao sam sa ušća na Kazuk, jedno 25/30km jer sam utripovao da je gore... Bolje otići kući,” ne silovati” ali ne mogu :rofl2:

alex7777

juce nisam nista bolje prosao a ni rupe doduse on je imao dva udarca i jedan odgrizen rep  znaci da je ipak level iznad nas  :takoje: al smo osli kuci bez iceg ja ni cvoke bar smo se natracali  :stripii: :uf: bar sam  upoznao pajtu SMT-a u prolazu  :ok: bice bolje  :pirate:

maverick

Mi smo radili isto cijeli dan...cak ni kedera nije htio uzeti...3 komada u cugu i to je bilo to. Kockali se s pozicijom gdje ga pricekati...i eto pogodili...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Citat: SMT  u Siječanj 28, 2019, 17:21:05

P.S. Prošli put kada sam ovako prošao, pre jedno mesec dana, išao sam sa ušća na Kazuk, jedno 25/30km jer sam utripovao da je gore... Bolje otići kući,” ne silovati” ali ne mogu :rofl2:

Pošto sam tada i ja bio na vodi.. izgleda da je meni bolje da ni ne idem nigde..  :tongue3:
Osim tamo gde ima jagnjetine..  :takoje: :ok: :stripii:

SMT

Citat: mossi  u Siječanj 28, 2019, 17:39:29
Citat: SMT  u Siječanj 28, 2019, 17:21:05

Pošto sam tada i ja bio na vodi.. izgleda da je meni bolje da ni ne idem nigde..  :tongue3:
Osim tamo gde ima jagnjetine..  :takoje: :ok: :stripii:

:stripii: :stripii: :stripii:...

Samnom neće ljudi više u čamac, bas ne znam zašto...  :stripii:

Boje se ako ne upecam da moraju uzeti godišnji odmor u firmi dok ne overim nešto... A oce ljudi samo uživati, razumem ih :stripii:

feco

SMT utješio si me, sad mi je lakše....Neko išta, neko ništa, ali sve u svemu izgleda da baš i nije aktivan.....ali neka neka, nadoće on meni. Svaki dan ga čekam u zasjedi.  :stripii: :stripii:

BRZO I BEZ VEZE