Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

kawasaki

Brzi od Bolena.

pajdo77

Pa na čega ih lovi? Ništa ta o priboru pa nek ja sad nagađam. Ženskoi.

Ivan Borojević

Pa somina ima gdje god se okreneš, ako ima s.su odmah se upecaju.

Jožef1

Citat: kawasaki  u Listopad 10, 2019, 17:11:01

Jedna za pajdu  :ok:
Auuuu, pajdo  :eek: pošto je ovakav som i previše mastan  :jede: ti 50 a ja 63  :icon_scratch: da nema današnje utkmice  :icon_scratch: svaki izgovor...  :rofl2:  :hi: 
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

silure

Jožef1

Citat: silure  u Listopad 10, 2019, 19:10:16
Garant krivolovka  :stripii:
silure, jel to ta Certatka ili Stella  :icon_scratch: mator sam već i senilan ali ufff, dobra  :flasica:

majstor

Nemojte se izgovarati. Uzet ću je ja. :stripii:

kawasaki

Evo jos jedna riba da se ne svadjate  :hi:
Brzi od Bolena.

silure

Dobra riba hebemti.. Mora da je borac  :stripii: :eek:

Jožef1

Citat: majstor  u Listopad 10, 2019, 19:44:32
Nemojte se izgovarati. Uzet ću je ja. :stripii:
Riješio sam svoju dužnost, odmah poslije Modrićevog gola - žena navijalaza Mađare- :icon_salut: sa riječima: Ne misliš valjda da će ovi jadnici i bod uzeti .... mir, mir - ja sretan  :takoje:  :rofl2:

pajdo77

Dobrih 10 dana mulim u tom čamcu i glumim fikus,ni da pecne . Mislim da skoro neću u njega osim izbacat vodu nakon kiše. Sad ćemo blinker u ruke pa šetnja po bentu. To mi je puno interesantnije. Koji put padnem preko kamenja i na kamenje,uvjek ima ćuka bez povodca koji napadnu,izgubim ključ ili naočale pa tražim,nikad dosadno na toj obali. U čamcu ko pustinjak,oni Indijci što čuče na drvetu i ni sa kim ne pričaju godinama su male mace za mene. Počeo gugutat ko beba,pričat zaboravio-kaže žena hvala Bogu  :vrag:. Obala je majka.

No

:hi: možda je obala majka al je čamac zato bajka.  :stripii: 
Bez čamca sam kao zavezan

SMT

Sve to isto kao pre neki dan, ponavljam se...

Kasno sam krenuo za ozbiljne ribe...

Čuo se sa Tunjom, kaže da mu kupim 2 Alex Tango voblera... Rek’o šta će on biti bolji od mene, kupim i sebi,  a i da malo prepisujem na času... Zapade me ova neka boja...

Krenem ja to bacati veceras, radi jbt... 3 kom časkom...

Opasan je taj Tunjo tip, pravi se naivan, samo treba slusati šta prica...Mene sa ovim voblerom zamalo poslao u onu galeriju 80  :hi:...

Lepa riba...

Na vobler taj napad i udarac izgledaju snažno, jak TUP...

alex7777

Citat: SMT  u Listopad 11, 2019, 21:13:25
Sve to isto kao pre neki dan, ponavljam se...

Kasno sam krenuo za ozbiljne ribe...

Čuo se sa Tunjom, kaže da mu kupim 2 Alex Tango voblera... Rek’o šta će on biti bolji od mene, kupim i sebi,  a i da malo prepisujem na času... Zapade me ova neka boja...

Krenem ja to bacati veceras, radi jbt... 3 kom časkom...

Opasan je taj Tunjo tip, pravi se naivan, samo treba slusati šta prica...Mene sa ovim voblerom zamalo poslao u onu galeriju 80  :hi:...

Lepa riba...

nevatajte na moje ime imam autorsko pravo  :stripii: :uf:

Jožef1

Ujutro u pola šest na vodi i samo kvc i nema pola repa foxovoj gumu. Ostavio dva šheda, u kockici kod Batine jednu rapalu i meps  :uf: koliko sam već ostavio svega u tom Dunavu a nikao da mi podari nešto  :icon_scratch: