Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

majstor

Ne kukaj. Ti si uzoran ribolovac jel ne izlovljavaš nego poribljavaš.  :uf:  :stripii: :stripii:

Jožef1

Citat: majstor  u Listopad 12, 2019, 09:35:05
Ne kukaj. Ti si uzoran ribolovac jel ne izlovljavaš nego poribljavaš.  :uf:  :stripii: :stripii:
:icon_thumright:  :stripii:  :stripii:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

kawasaki

Brzi od Bolena.

nekinho

Bio danas probao ganjati štuku, neće  :uf:

Jožef1

Citat: kawasaki  u Listopad 12, 2019, 13:33:51
Jozef pogle kako nju ide  :eek:

Jao, sirena   :eek:  :ok: nije to dobro dpbrp za moje godine, i samo ne za moje godine  :stripii: ima ns tu..., srce bi ali  :stripii:

maverick

Ma ta se slika samo s tim jednim somom  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Jožef1

Citat: nekinho  u Listopad 12, 2019, 17:29:24
Bio danas probao ganjati štuku, neće  :uf:
I ja sam danas  pokušao  :icon_scratch: neprestano dva sata, nema što nisam koristio od varalice za štuku - a garant ih ima i to pravih ali neće   :no: E sad, krivo radim garant. Treba na kedera pokušati. Ma vidi kako je vrijeme. Za spin na štuku je rano ?, ma tko bi to više znao. Nikada tako nisam prošao, u ovo vrijeme da neće štuka na varalicu, slabo uzima i na kedera, ma strašno. Ništa, treba biti uporan ali to je već frustrirajuče  :uf:

Jožef1

Citat: maverick  u Listopad 12, 2019, 18:22:13
Ma ta se slika samo s tim jednim somom  :stripii:
Znači mi nemamo šanse  :sha: zanima me komentar pajde77  :uf:  :stripii:  :hi:

dravski pecaros

Bio popodne do Drave rezultat  :hi:

Dravski Šaran 1 - 0 Dravski pecaroš

kawasaki

Brzi od Bolena.

maverick

Bilo bi joj pametnije da je opalila jednu bez majice  :takoje:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Som je previše mastan,ona previše mlada. Draže bi mi bilo da se slikala sa kederom ispred sebe,tako bi znao jel voda hladna i dobra za pecanje. Nekako više vučem na generaciju ili tu negdje poput Monice Bellucci i njoj dobrodržećih dama. E kod takvih bi Pajdo pokazao svu raskoš svog talenta i neiskorišteni potencijal  :stripii:. Kad bi vidjela kako ja vežem FG čvor odma bi malo pišnila u tangice a ostalo bi bila povijest.  :rofl2:.

maverick

Jožef1

Citat: pajdo77  u Listopad 13, 2019, 04:39:36
Som je previše mastan,ona previše mlada. Draže bi mi bilo da se slikala sa kederom ispred sebe,tako bi znao jel voda hladna i dobra za pecanje. Nekako više vučem na generaciju ili tu negdje poput Monice Bellucci i njoj dobrodržećih dama. E kod takvih bi Pajdo pokazao svu raskoš svog talenta i neiskorišteni potencijal  :stripii:. Kad bi vidjela kako ja vežem FG čvor odma bi malo pišnila u tangice a ostalo bi bila povijest.  :rofl2:.
Jao, to sam čekao  :stripii:  :stripii:

SMT

Maestro se vraća sa Dunava sa većom ribom nego prošli put... Da li je na Alex Tango ili nešto drugo, saznaćemo... I šta ovaj osmeh znaci...

P.S.... Video sam ribu uživo, prelepa... Čestitam druže...