Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

TopMix

Najbitnije je da si ti njemu potrefio hidrološke parametre, tajming i mikrolokaciju... onda on zna da uzme i rogobatniju gumu od te koju si uslikao  :thumbsup:

nekinho

Bio sam, nismo žurili bas ranom zorom, ali ipak dovoljno rano da se štuka javila i zagrizla. Nije velika, malo iznad kile, ali i takva veseli. I kolega dobio jednu...
Ponovilo se čim prije  :hi:

TonyC

Jel to "Smuki San"     :eek: .

No

Bio na pecanju.
Skoro da sam se, tamo i nazad, vozio više nego što sam pecao, ali sam upecao dva somića
Jednog za tamo , jednog za nazad, pa sam ga i vratio nazad  :stripii:

Gliste, obala
Sava velika, nosi krš, smeće,svašta. Najbolje bi bilo da toga nema ali eto nažalost ima

Moja dva prijatelja, nisu imali sreće ovaj put,  nisu imali ni poteza.

Na povratku sam dobio od jednog poznanika rog od jelena koji bi trebao biti iskorišten za ručku noža kojeg sam dao iskovati od košuljice nekog ovećeg ležaja.

Sjedeći ovako u toploj sobi imam dojam da sam danas bio na zamjenskom pecanju.
Nešto mi fali
Zapravo mi sve fali- čamac, fini štap, tanka špaga,gume, kvrc, smuđ.

Ali tako je kako je, nadam se da će se vodostaj koliko toliko pasti i stabilizirati i da će se moći na normalan zimski ribolov, na nekoliko dana.
A do tada neke druge stvari i zabava.

smudjoslav

...Zavrsim sa poslom u 15h. Razmisljam opet dok stignem na mesto pola sata mogu pecati...
Razmisljam jos minut i odlucim da je pola sata ipak dovoljno za srecu... :bye:

mossi

E vidi onaj poziv od pre neki dan više ne važi ...  :BangHead: :stripii: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :occasion14: :ok: :hi:

:icon_thumright:

smudjoslav

Jožef1

smudjoslav, prvo 2 komada, sada 3 komada, svaka čast  :hi: jel ti netko rekao:nemoj ići više na pecanje.. :stripii:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

majstor

Ma sve mi se čini da postaje novi SMT. Kao brzo i bezveze, a svaki dan sve više lovi. Na vodu ne mogu - prevelika je, pa vam mogu samo čestitati i navijati za vas. :wave:

smudjoslav

...Ubode i amater poneku ribu... :dontknow:  SMT je ipak profy i nezamenljiv za ovu temu... :hi:
Uglavnom riba radi odlicno cim ja upecam na svoje custom gume... :uf: :stripii:

No

:hi:

SMT je jedan jedini i kad bolje razmisliš, šta će nam novi jedan,dva,tri...

I Smudjoslav je jedan.
Iako te ne poznam, ne bi ja rekao da si ti amater i naivac, prije bi rekao  odličan ribolovac i skromna osoba.

Neka te u temi, dobri su ti izvještaji   :icon_thumright:

retfala

Smuđoslav je ozbiljan ribolovac..veliki znalac.. mi koji smo ga upoznali to jako dobro znamo...Steva sretno druze

SMT

Citat: smudjoslav  u Studeni 16, 2019, 09:52:19
...Ubode i amater poneku ribu... :dontknow:  SMT je ipak profy i nezamenljiv za ovu temu... :hi:
Uglavnom riba radi odlicno cim ja upecam na svoje custom gume... :uf: :stripii:

Hehehe... Izgleda sam ja na tapetu :rofl2:...

Čestitam na ulovima :hi:...

Nego pokaži prstom koji ne love... Nije da ne verujem... Nego da ne bacam pare vise :stripii: :stripii: :stripii:... Potrosicu ovo sto imam, svakako :stripii:

majstor

Vidim ja - sve vukovi u janječoj koži. A tobože naivci.  :stripii: :stripii:

smudjoslav

...Hvala @No, hvala Tunjo(sretno takodje... :bye:), hvala SMT...Kao i svima ostalima, da ne nabrajam ponaososb ... :hi:
Imponuju reci hvale da se ne lazemo ali nije to poenta...vec druzenje bar ovako preko tastature... :hi:
Retko ko je ovde naivan ribolovac, bar koje ja poznajem (licno ili preko nekog), samo vecina cuti i mudruje... :sha:

Da odgovorim SMT-u...Konkretno ovog iz trece kesice, predzanjeg odma baci u kantu... :stripii: :stripii: :stripii:
Jednostavno ove gume me odbijaju opasno, zasto ne znam ali imam utisak da na njih nikad ne bi nista upecao(subjektivno misljenje skroz)...