Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

smudjoslav

...Jutros ustanem, razmisljam se dal otici malo dok deca ne ustanu...Vetar fijuce nenormalno ali kao da mi se cini da je malo slabijeg intenziteta...Jedna poruka preko vibera i vec sam u automobilu...
Voda raste, lepo mutna ma sve super ali da nema ove odvratne kosave... :pirate:
Jedna pozicija je omogucila kakvo-takvo pecanje i ostajanje nekih sat i po vremena dok nije vetar pojacao do nepodnosljivosti... :no:
I tako nam uskocise par lepih ribica preko talasa u camac... :toothy9: :hi:

majstor

Za čas si napravio pomor. Bravo. Ja sam prvo otišao u restoran a onda se prošetao nakon prežderavanja.

upload images

Jožef1

smudjoslav kapa do poda  :hi: vaka čast
majstore, a Vi gospodine malo pripazite  :eek: vidim ja tamo tešku hranu  :stripii: :stripii: šala, tako i treba  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

SMT

Bravo Stevo, lepi smudjevi...

Ja sam juce  dzigovao smudjeve, lovio sam komade veličine varalice, možda i malo manje...

U svakom slučaju danas prelep dan na vodi...

Prelepi kadrovi...

Poučen jučerašnjim iskustvom, smudj nije bio opcija uopste...

Kraj dana... Parking uz kafu...

Nidza je stigao malo pre mene, pa smo otišli u “ biblioteku”... Malo smeha u dobrom društvu :hi:...

Jožef1

SMT, kako znaš uhvatiti momenat - leptir  :ok:  :icon_thumright: ne bi mi na pamet da uslikam leptira  :dontknow: a predivno je  :hi:

smudjoslav

...Majstore prelepo aranzirana hrana...  :icon_thumright:
...SMT bravo za soma, znas znanje...
I ja sam danas poceo sa tom naj nelovnijom gumom, gledajuci boju vode :toothy12:, upecao dva neka mrsava pa se prebacio na sitniju vibru koja je bila dobitna. :dontknow:
...Nije ovo nikakvo umece, jednostavno pravo mesto i pravo vreme... :hi:
Zove me popodne drugar i kaze bili smo,ubi nas vetar(stvarno ljudu ovde je toliko jak vetar da su talasi metar sigurno i uopste nije bezbedno ici na Dunav!!!)

majstor

Čestitam. Idete i lovite. Kod nas voda ogavna, velika i žuta. Na otok ne mogu pa sam otišao pogledati sa druge strane. Jožef jeo sam lignje. Časna mi masna. :stripii: :stripii:

Tu se vidi moja bajta na otoku. Sve je u redu, barem se tako čini. I čamac je tamo.  :takoje:

Jožef1

Citat: smudjoslav  u Studeni 24, 2019, 19:26:36
...Majstore prelepo aranzirana hrana...  :icon_thumright:
...SMT bravo za soma, znas znanje...
I ja sam danas poceo sa tom naj nelovnijom gumom, gledajuci boju vode :toothy12:, upecao dva neka mrsava pa se prebacio na sitniju vibru koja je bila dobitna. :dontknow:
...Nije ovo nikakvo umece, jednostavno pravo mesto i pravo vreme... :hi:
Zove me popodne drugar i kaze bili smo,ubi nas vetar(stvarno ljudu ovde je toliko jak vetar da su talasi metar sigurno i uopste nije bezbedno ici na Dunav!!!)
Veli meni dragi pjevač Balašević - panonsko more  :takoje: ako je košava, mora biti i valova - pripazite dječki na sebe, čuvajte svoja zdravlja - za stare dane, dok ste još mladi :hi:

majstor

Obožavam Balaševića, samo to slušam u autu.  :hi:

No

Nisam bio u ribolovu onako kako bih htio, nego onako kako se trenutno može s obzirom na vodostaj.
Puno korito = obala, gliste, pokoja šetnja niz obalu i čeprkanje po vodi varalicom.

Nisam rasturio kao neki al sam se trudio i ulovio jednog lijepog bucova i tri somiča

Pita me prijatelj kad smo krenuli kući jesi ponio bucova
-jesam
-gdje ti je
-evo ga u mobitelu   :stripii:

Somiće oko kile je sramota ponijeti i u mobitelu pa ih nisam ni slikao.

Dva lijepa i mirna dana kraj vode. Mogu vam reči da me noge bole od ovakvog pecanja

Jožef1

Jedan od mnogih šarana olovljenih ove godine -ovaj isto ljetos- na cormoran FD feeder na najosetljiviji vrh,silk Berkley 0,22. Neke fotke su mutne pa  :dontknow: i na majici piše za galamđije na vodi :tišina pecam  :stripii:

smudjoslav

Jožef1

SMT, smudjoslav, No, te svi ostali koji i upecate, dajte našto lijepo, fotke sa vode, lijepe ribe... da odmorim putem očiju dušu svoju  :hi:  :notworthy:

alex7777

Dan te mazo pa ovo bas i nije normalno od 10 dana 8 sam bio na vodi bez cvrke i danas repriza od 12h do 17h niti kvrc promjenio 10 mjesta jedno 30 guma vaki naki ovo ono ma đabe sve  :pirate:  morat cu malo na godisnji od điganja  :uf:

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing