Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

No

:ok:

Imam dva prijatelja koji kad su skupa, non-stop se podbadaju, neki dan, kažem im -da li vi baš morate podbadati jedan drugoga, koji vam je vrag.

Odmah su se ujedinili protiv mene  :stripii: :stripii:

Možda je kraj tvog posta - karma je hebena stvar- bila okidač za čovjeka koji je u svoj ribolovni doživljaj ugradio i sonar, koji ne košta dvije kune i kojeg nije jednostavno čitati, da se osjeća  nepravedno obezvrijeđen

Svaka naša napisana riječ, ovdje ili bilo gdje, treba balans prema drugima
Nekad uspijemo, nekada ne

Nije to razlog da se svađamo i suprostavljamo, samo trebamo shvatiti razlike, trebamo shvatiti da postoji drugo, drugačije i da ima pravo na postojanje 

idemo dalje u prijateljskom tonu    :clap2:

DJ17

ti najbolje da ne kazes nista, bolje da cutis to je odgovor na tvoje pitanje! Pises gluposti,prozivas pecarose koji imaju sonare,kvalitetniji pribor i sta ja znam sve... a svog "kolegu ribara" znas ti dobro kojeg stalno hvalis,reklamises i dizes u Nebesa i uzivo a i preko interneta, a svi znamo cime se on bavi i koliko stete nanosi ribljem fondu iz dana u dan!!! :red-card:

DJ17

Pre svega ovi nije tema za raspravu, al recu jos sledece. Pre svega sonar nije zabranje, nijedan sonar ne garantuje da ces upecat ribu, sonar je za nas pecarose koji nemamo vremena vec idemo na vodu "svake prestupne" pa da si malo olaksam pretragu terena a iskreno i ribe...da ima zloupotrebe sonara od strane ne savesnih pecarosa u svrhu haklanja ima! To nek sankcionisu nadlezni. Ja znam i dobar deo ribara na potezu Erdut-Sarengrad koji imaju sonare i to kakve strojeve(za druge terene ne znam) pa se koriste ajme. Jesam ja sam k...c imam sonar, i koristicu ga, pridrzavacu se mere i lovostaja ko i do sad i nadam se ako Bog da zdravlja uzivat u ribolovu i Dunavu kolko tolko...fala...  :wave:

alex7777

:hi:

Rap

Pa taj sonar je pravo zlo!!
Idemo u ribolov i naravno koristimo resurse koje imamo pa tako i sonar.(I lovac nosi dvogled pa mu ne zamjeramo)
Upustva za upotrebu zagubili pa nam sada sluzi jedino za prepirku gdje cemo se sidriti,ispred ili iza panja,sume,prepreke,pored koje bove (aplikaciju jos nemamo pa nam nisu toliko interesantne al ajd)
A naravno,ici bez jela i pila je nehumano.Ipak vise pijemo nego jedemo.
Tu prica krece.
Pretrazujemo dno,gledamo dubinu,trazimo panjeve,prijelaze,mulj,pijesak,sumu!
Kolega gleda snima printskrina,oci gubi!
Ja mu kazem pa evo su smudjevi u dinama,stoje ko sardine!On prodje i stane negdje bezveze.Izderujem se,gdje si sad stao,tamo su u pijesku.On ce na to,hebote!!!-reko si da vidis sardine,ja mislio da me hebes

SMT

maverick

Rap...vi očito nemate point one  :icon_scratch:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Ko nema point one, nije pravi smudjolovac.
Naidju krize, drukcije grize...

retfala

Naruci meni par tih poena..ocu i ja bit pecaroš

dravski pecaros

:crybaby2:

Rap

Ni point one,ni pito senzor a bogme ni nmea a o gorivu ni ne bi!
Al boli nas briga!Mi cekamo aplikaciju
Imam ono sto i maverick a nije sonar!

Smithwick maniac

Bome je hebena ova 2020.
Teška i mučna po svim pitanjima.
Virusi, potresi, međuljudski odnosi, ribari, ribolovni uvjeti, čamci, sonari, razne teme, previranja i nedoumice.
Ne da se nikako eto i posljednha 2 dana još hebe i više i jače nego ikad.
Treba sutra pošteno zalit, resetirat sve i idemo ispočetka složniji i jači nego ikad.
Nema ničega dobrog od podjela i upiranja prsta.
Svi smi mi ljudi i zajebemo ponekad i nismo bez grijeha i nemamo pravo bacat kamenje u druge ljude.
Sutra dobro zalit i kad prođe ovo govno od godine mora biti bolje!
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

maverick

Citat: retfala  u Prosinac 30, 2020, 17:40:41
Naruci meni par tih poena..ocu i ja bit pecaroš

Pripremi koju stoju evrića i bit ce namontirano... po sistemu ključ u ruke
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

maverick

Taman sto si ustedio ovaj mjesec na časnim sestrama i na nedjeljnim misama odvoji sa strane  :stripii: