Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Blade,jedan prijatelj i ja danas bili malo fiderisati kod one kućice između Sarvaša i Ušća. Tri fidera-par sati-dvije ribice. To je rezultat. Hladna voda,riba neaktivna. Bar je vrijeme poslužilo,zahebancija na najjače i proleti vrijeme

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

pajdo77

Eto

alexdja

Vidim Ðurđa je spremila 2 komada...

U zdravlje!  :occasion14:
       Nema više divljeg bučka. :no:

Blade78

Citat: pajdo77  u Travanj 18, 2022, 16:23:54
Blade,jedan prijatelj i ja danas bili malo fiderisati kod one kućice između Sarvaša i Ušća. Tri fidera-par sati-dvije ribice. To je rezultat. Hladna voda,riba neaktivna. Bar je vrijeme poslužilo,zahebancija na najjače i proleti vrijeme

Još koja sličica 😁

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Sad se dovukao sa vode. Danas krenio kasnije. Reko možda počne u podne,malo sam se zahebo,ne počinje to nikako. Ubija vjetar,štap se trese ko terijer,čamac baca vamo-tamo,valovi udaraju u stranice,na bentu asfaltiraju,rondaju,oblaci na metar od zemlje. Mora da sam još toga pozaboravljao al dan je ubi bože i to treći za redom. Nema meni izgleda dok ja ne krenem bućkati. Možda do tada i ugrije.

Rap

Ja sam se odlucio malo okusat u saranolovu.Nije nesto al covjeka veseli.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

Kakav AS. Druze jel se smijem hvalit po gradu da smo dobri?

Kugla

Odmah dva pehara, Rap čestitke  :occasion14:

pajdo77

Povadio sve iz vitrine tog ribičkog društva za potrebe slikanja. Svejedno čestitke

Thechoki

SMT

Zazelenilo sve… Zelena i voda… Nema komaraca… Nema nikoga na vodi, nema pritiska koji donosi milion čamaca u potrazi za ribom… Nema invazije jesenje-zimske, euforije i komercijale…Kažu, ne radi riba, pa je možda zbog toga…Neće dzig, neće vobler, neće valjda ni kedera… ja samo prenosim, šta sam čuo… A uvek se mislim, “videćemo jel neće”…Mnoštvo životinja na vodi i oko nje, opuštene, niko ih ne proganja… Lepota u pravom smislu reči…Sve može da se vidi…
Dunav raskošan, meni prelep… Vodostaj takav da je sve pristupačno… Kamen, pesak, panj… Dosta sam plovio, onako bzv, da ni ne zabacim… Vozao se bez cilja i lepo mi, jbt…Izlazio na obalu, da protegnem noge… Malo se i sunčao…

U dva dana sam video gomilu ovakvih prizora… I to je ono sto kvari, površinu vode i sliku iste… Komadi tolstolobika plivaju po površini… Kažu da im u škrge udje ono belo sa topole i da od toga uginu, pojma nemam… Žao mi ih svakako…

U toj vožnji sam otišao daleko i još dalje… Sada već mogu reci da sam sreo meni jednog dragog tipa, u dobroj je kondiciji… Imamo svoje teme, nisu vezane za ribolov… iskoristili smo sunce i dnevni cug za našu priču…

O dzigu, vobleru, sidrenju, ne znam čemu, sam već sve ispričao… Što sam se tu, nas..o, zlatna medalja :hi: :stripii:…Sad je to neko traženje forme…Ionako ne umem da pecam, pa to i nije relevantno…Ali volim, pa kako god… I tako, zabacivao ja tu nešto… Jbt, upecam ribu ne znam jel ima 1kg, u nekom brzaku… A jebesmisveakoribanijeluda102%itakomala… Nisam je upecao 100 god, ako ne i duže… Malo sam je razmontirao od trokraka, nadam se da je preživela… Pozeleo sam da ih ima još, da pecam, da uživam… Sto mi drzala osmeh na licu…Sto savija štapić…
Što je debeo, žut i masan…

nekinho

Bio sam jučer gotovo cijeli dan skoro dočekah sumrak, uz uživanje na vodi i predivnoj okolnoj prirodi, šumi, pjevu ptica i pokojoj pečenoj kobasici na žaru usred šume; bilo je i okršaja sa raznim ribama. Rezultat je bio u moju korist. Još kad sam čuo da i Hajduk u pozitivi, dan je bio više nego uspješan. Do sljedećeg odlaska na vodu... :hi:

rale2505

Da te pitam da nabrojiš razne ribe? Ili se nećemo sramotiti.

Poslano sa mog Redmi 4X koristeći Tapatalk