Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

nekinho

Ne provociraj, ovdje smo da se lažemo  :stripii:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

damba026

jutros na osmom km na dravi ,imao 6 sarana ,od toga tri mattice lljepe naravno sve vracene uredno nazad!uzivancija teska,stim da sam imo jos 2 fulane realizacije!!!nanjusio sam ih !!!mjesto kod grbave vrbe !!!! zanimljjivo sve ribe dobio na domacu puru,a kukruz mi nije ni tako!!

dravski pecaros

Sad si odjebao sa pecanjem tamo...di ćeš javno reći di hvataš ribu  :uf:

Blade78

Citat: dravski pecaros  u Svibanj 11, 2022, 17:40:14
Sad si odjebao sa pecanjem tamo...di ćeš javno reći di hvataš ribu  :uf:
mozda je samo taktika zavaravanja pa ce svi pohrlit tamo a covjek ce u miru pecat na svom mjestu  :clap2:

damba026

i ovako su me vidili tamo ljudi kako ih vadim tako da nema skrivanja i ovako sad nemam vremena jedno vrijeme za vodu,tako i ak mi sjedne ko na mjesto bas neeka se i on ispeca ,neka mu je sa srecom!!!

damba026

lik mal dalje od mene imo amura isto velikog,al naravno odmah na povorku ga stavljja,ja inace pustam sve ,al ak jje covjek bas zeljan ribee neka je i ponese!!

pajdo77

A zato ribočuvari trebaju biti aktivniji u ovom djelu godine kada je mrijest i svima dobro. Riba vraćena,ti se nauživao i bolje ne može. Kod koga nađu nedozvoljen ulov prijava i nek se već napravi reda.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

Thechoki

Danas u marini u Starom Slankamenu odem da obidjem camac i da prodivanim jednu sa lokalcima.....na 100 korisnika marine ove godine prodato 20 dozvola za rekreativni ribolov.
Na zalost losa situacija uzima maha i ljudi se sve lakse odrucuju za ribolov bez dozvole jel ih sa njim ili bez nje niko ne kotrolise.

damba026

pajdo puni su ikre debeli to je stvarno steta ko odnese ribu kuci i slazem sa tim da takvima treba prijava!!!lp

pajdo77

Ne može se ni zapet više u toj Dravi. Danima kandžijam na potezu nova luka kod bolnice-flotila. Rauba nema.

Isa

Prošli vikend vodio kuma na pecanje, kupio mu prvi štap 3.5e, jbg čoek ne zna da treba preklopnik da se otvori pri zabačaju.

Može kao jelkica da služi. 😁
Overio ga čovek na prvom pecanju, misija ispunjena

Tu i tamo isčačkao i ja nekog.

maverick

Kum je ako je suditi po osmijehu...upecan  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Citat: pajdo77  u Svibanj 21, 2022, 07:47:25
Ne može se ni zapet više u toj Dravi. Danima kandžijam na potezu nova luka kod bolnice-flotila. Rauba nema.

Sad bi ti na svakom ribolovu vidio raub :stripii:

Audentes fortuna iuvat

Isa

Citat: maverick  u Svibanj 21, 2022, 08:48:19
Kum je ako je suditi po osmijehu...upecan  :clap2:
Kumara jedno pet puta skidao varku sa drveta. Reko kume probaj malo u vodu da zabaciš. A maca na struni inače služi da animira ribu, srećom pa mu je vršni provodnik ko početni na normalnom varaličarcu.  :stripii:
Inače jedva ga je pustio, traži čovek čuvarku.  :pirate: