Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

jura

Sutra se starta lokacija Aljmaš-Apatin, nadam es da će naveče biti ponešto za galeriju :toothy10:

maverick

kaze Tonyc da smudj tamo radi kao blesav  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jura

Iskopaču kojeg taman baco sa dva štapa ako i to ne pomogne dvogled i traži rj-a :headbang:

maverick

a ne znam...tesko je...svima..nadam se da ces ti bolje proci
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

koliko sam čuo danas pljuga ,  jedva je i dus jednog iščačko
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

retfalacki macak je opalio jednog malo preko 4

Grof

Ako smo ja i moj burajz upecali svaki smuđa znaći da riba radi i to jebeno!!!!
Tu je brate odmah iza panja

maverick

he he nije bas tako...sad ste i vi majstori...nije vam ovo prvi izlazak...sutra opet na isto mjesto

alexdja

Citat: twister011  u Studeni 23, 2012, 12:22:05
U naredna dva dana sm Vinchanac, nadam se :icon_thumright: Keder VS guma :toothy10: Kederasi iz Vinche zajebani :glasses2:

Grocka (ne Vinča), a da su zajebani, jesu... :silence:
       Nema više divljeg bučka. :no:

twister011

Naravno da znam razliku, ali nisam bio pri sebi a bi kasno da ispravim. :sign19:

Prvog dana sam bio na granici samoubistva, takvu razliku u skoru izmedju mesa i gume, ne videh nikada.
Srecom, "takmicenje" je trajalo dva dana :sunny:

PS: Prvi dan pokazueje koliko su ustvari glupe teorije u temama "gume ili meso". Da ne bi Ivana (Profi012) sve bi izgledalo tako prosto. Ovako, svaki put zakljucim koliko svi mi imamo jos da ucimo  :offtheair:
Profi012 BRAVO. Nazalost (na moju srecu) smudj u nedelju radio standardno :blob5:

maverick

u konacnici kakv je bio skor..koliko kakvih ribica...tezinski...otvori se malo...necemo ti uzeti za zlo ...

bole 78

...bez obzira na rezultat smatram da je konacni ishod  nereseno  :occasion14: a za detalje cekamo Milijin  izvestaj o gostovanju kod nas :icon_thumright:

retfala

idem sutra u jutro na 1397km i ostajem do srijede popodne.

mossi

Sutra ću pobeći na Dunav pa makar presušio.
Nešto sam bolestan pa imam zabranu pecanja uz kontrolu na fiksni telefon!  :blob8:  :violent1: :blob1:  :BangHead: :headbang:

retfala

ako ideš prema ušću navrati na pivo