Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Grof

Zanima me da li još netko  ide sutra na Dunav ili sam samo ja nenormalan  :toothy12: .  MOram priznati da me zbog lagane bolesti i vremenskih prilika sve sam bliže da ne idem
Tu je brate odmah iza panja

maverick

Ja sam odustao definitivno...malo bolestan, malo vodostaj....sve kontam kako cu zabaciti na dravi dva stapa i lagano se grijati na nedjeljnom suncu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Svi su odustali. Bolest. Vodstaj i svasta nesto. Meni iskrsla radna subota tak da sam u nedjelju ujutro do navecer na dravi oko trscaka + - koji kilometar
Audentes fortuna iuvat

ps

šajzika

Audentes fortuna iuvat

ps

Sajzi idem i ja na pecanje,samo da porežem, aranžiram, prodam ovo malo cvijeća :rofl2:

Stepa

Tko nije danas došao na Dunav ima za čim žaliti  :006: smudj ludovao do noći :clap2: :hello2:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

grga

jedva čekam jutro da krenem pa nek još malo produži ludovanje :thumbsup:

Kugla

PS dobar plastenik, je si sutra u Dalju?

ps

U planu je bilo barem otići na sat-dva ali ne znam da li ću stići, nezgodan datum. Poslije 01.11. je moje vrijeme za pecanje.

vedro

osao na vodu kad ono odbije lokot na palubii camca... majstori. i ukrali sav pribor, voblere, gumice, kopce kljesta, 30 salivenih glava cca 900kn :BangHead:
eto ti postenja kolega sa vode...

maverick

Pa to su ti neki domaci koji znaju da drzis to u čamcu...ako treba pomoc oko priznavanja istine samo javi i eto nas  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

ma nisam pametan...mislim da znam tko je ali ajd ga okrivi kad ga nisi vidio. a najgore sto se to dogodilo popodne. najradije bi ga :violent1:

maverick

Pa onog u koga sumnjas istuces preventivno  :stripii:

vedro

dada za pri jer drugima :stripii: steta sto su se komarci povukli...namlatit ga pa ga skinut da se komancerosi nahrane :stripii: :stripii: