Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

marinela

Dečki kakva je situacija na Vemeljcu? Kolika je voda i da li se može pecati sa obale? Nakon dužeg bolovanja i još dužeg oporavka napokon spremna za pecanje  :hello2:
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

dravski pecaros

ja ode malo do karasice opustanje prije puta... :hello2:
navece krecemo na najveći gradski derbi

Josip

Citat: marinela  u Studeni 22, 2014, 10:24:24
Dečki kakva je situacija na Vemeljcu? Kolika je voda i da li se može pecati sa obale? Nakon dužeg bolovanja i još dužeg oporavka napokon spremna za pecanje  :hello2:
Naj taman je voda, bili lega i ja malo prošetati i bacati varke ali ništa na željezo i gumu. Samo keder radi posao. Danas općenito slabo , razgovarali smo sa čuvarom kaže samo dvojica imaju par komada ali dobrih od 3 do 5 kg. Također nam je rekao da je neki dan tip dobio soma od 25 kg na kedera namijenjenom štuki. Love se i babuske i još se zna i šaran zaletit. Ako ideš obavezno čizme jer je na obali blato do članaka, i tople čarape naravno. Ova dvojica su lovili u kanalu sa lijeve strane ulaza u ono jezero kad gledaš od pumpe .

marinela

Odlično,kederi spremni,gliste spremne ja pogotovo  :takoje:
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

Mariorhr

Odosmo ranom zorom kolega Mlb i ja malo  :whip2: po Dunavu...tko je u blizini dobrodošao je na rakijicu...

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mariorhr

Hehehe ajde da netko misli i na nas

nikolas

dobro jutro... Ja popio kavu i krecem na Muru... Nadam se da ce bit nesto.,

nikolas

evo sad sam napiso post , oblacim se i cujem nesto cudno vani... Majkemi pada led ko riza velicine :eek: Nesto mi govori da ipak neidem nigdje :BangHead: :BangHead:

maverick

Jutarnja kava .....neprocjenivo  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mariorhr

Bilo i u Aljmašu jutros malo leda al brzo prošlo

durmy

Dresirani kederi spremni ...sutra ranom zorom na vodu

TopMix

Sinoc postavio mrezicu, jutros pre posla "ubrao" tridesetak kedera, sutra ujutro istrcavam na teren. Tu su i gume, volim kombinovano...
Vetar malo oslabio, pritisak se malo normalizovao, ocekujem blag pad sledecih 24h... voda u laganom opadanju, temperatura vode oko 8 stepeni ... pribor spreman ko zapeta puska, da ga jebem ako sutra ne bude sto biti mora. Adrenalin polako kuva...

rj

sutra start na Dunav  :toothy9:  :toothy12:  :headbang:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Darko

nemoj zaboravit kumove gume  :uf: one su sutra dobitna kombinacija  :hi:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.