Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 8 Gosti pregledava ovu temu.

vedro

Citat: maverick  u Prosinac 21, 2014, 13:38:44
Ajd ne zahebavaj...još će opaliti nekog debelog danas...kad može Vedro mogu i oni   :stripii:
Jos u takvom zagipsanom stanju... :stripii:
Sad mi se ide ali vjetrusina puse...
Sam da mi jos netko malo pojasni kako se kvalitetno vodi guma bio bi u vrhu :tongue1:

maverick

Čim skineš taj gips...zrinko ce ti namontirati drugi  :stripii: a ne da ti pokazuje sta s gumom  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

:stripii: :stripii: ma on samo obecavao 10puta...nista od njega :stripii:
:red_indian: nije on bas takav, nebi me opet bacio na  :crutch:

maverick

A gle...odi danas i uvati opet jednog debelog  :stripii: ne garantiram više za njegove postupke  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

Ma pokazat cu mu kako treba drzat stap, sta ne pita... :rofl2: :rofl2:
Poslat ce nas u k... kad vidi post :stripii:

umpahpah

vedro

maverick

Vedro...jednom neki lik provali poziciju s obale...svaku večer po jednog...dva debela smuđa...nikako da ga uvate di peca...a ovaj šuti kao zaliven....i šta će ekipa...razmišlja par dana...i odu i kupe broj za mobitel i počnu mu slati sms poruke...ono tipa ljubavi sinoć mi je bilo prekrasno...pa pokoju pusicu s ...čekam te i večeras....kad mu je žena provalila te poruke...nikad više nije otišao na pecanje  :stripii:  :stripii:  :stripii:

vedro

vedro

Cujem da se danas hvatalo jako dobro i to samo na  keder cak i pala 2 sarana...
Samo u teskim krsu, granje mu je izgleda gnjezdo.  :takoje:
Ja nemam prijevoz do Dravežž :BangHead:

maverick

Danima se hvata u tom granju...i šaran i smuđ

umpahpah

MIF

Treci put ove godine da mogu od jutra u ribe...JMPM...
Ajmoooooo....

vedro

Citat: MIF  u Prosinac 28, 2014, 07:53:19
Treci put ove godine da mogu od jutra u ribe...JMPM...
Ajmoooooo....
Zavidim ti sto ja ne mogu a obozavam pecati po takvom vremenu.
BISTRO :hi:

tole

ja bi sad malo skočio do Dunava ko ruka debelo....al me hebe vozit po ovakvom vremenu...užas :veryangry: