Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

toktiz

Citat: maverick  u Veljača 07, 2015, 20:45:49

Evo slika za Zrinka kod grane iznad...bla bla na vodi 4o metara ...
Jel to tamo na mjestu "nešto se događa"?

maverick

Na vodi od mjesta gdje ti pregrizla štuka
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

toktiz

Kakav .urac. Već vidim da ćemo se i sutra smrznut na pecanju

umpahpah

de nmolim te slikaj mu tri drveta iz svih perspektiva!!!!     :rofl2: :rofl2: :rofl2:

toktiz

Vidiš kako sereš, a ne znaš. Teren oko tri drveta je već slikao, napravio mi je 20 slika. I napravio mi je kartu po tim slikama, tako detaljno da mogu slalom sa đigom voziti dolje. :tongue1:

toktiz

Kontaj kako je Vedro odmah došao vidjeti što se događa, čim si spomenio tri drveta. Ipak je to blizu njegove vrpice

umpahpah

odlicno znaci da fenix napokon ide da se suši,a jel imas neku drugu varalicu uopce za bacat???? a da imas nasao sam ti onu orcu sa 75metara spage  :stripii: :stripii: :stripii:

umpahpah

Citat: mossi  u Veljača 07, 2015, 23:07:03
Malo sam doterao fotku, Za nas ćorave.

Školski poredak!
mamu mu hebem a tu uvijek prodjem vertikalom i nista!!! mozda da vrh promijenim da usise bolje??? a mossi???

toktiz

Imam one tri, četiri koje tebi trebam dati da probaš. Baš si baba, svi moraju znati da sam izgubio toliko špage.
Sad kad si uredio sliku vidim da su to šarani

mossi

Citat: umpahpah  u Veljača 07, 2015, 23:10:25
mamu mu hebem a tu uvijek prodjem vertikalom i nista!!! mozda da vrh promijenim da usise bolje??? a mossi???

Prodješ TU NEGDE, možda ga promašiš za metar.
A nekad lupam po smudju, a on ne uzima, Sutra nema nijednog.
Vidiš kako se djubre sakrilo odmah do ruba, naslonio nos!

umpahpah

zvonkec sutra ce da im mamu hebemo!!!! a???

toktiz

A vidi, ako će biti kao zadnjih dana, onda će im opet netko jebat mamu, a ja ću to sve gledat iz prvog reda. :uf:
I još trebam samo prije nego što krenemo opalit dva lokota na Jurin i Ćavin čamac da ne mogu isplovit.
Od sutra koristimo novi način pretraživanja terena

rj

Citat: umpahpah  u Veljača 07, 2015, 23:10:25
Citat: mossi  u Veljača 07, 2015, 23:07:03
Malo sam doterao fotku, Za nas ćorave.

Školski poredak!

vidi Zrinko nebi ulazio u tvoj i MIFov odnos i prepiske nešto drugo bi ti htio natipkat ....
intezivno loviš jigom cc 3 god sa više ili manje uspjeha ...nebitno ...našao si štap koji ti leži i kojim loviš odlično...
taj isti MIF jigom lovi cc 15 god. ima komplet koji mu odgovara i uspješno lovi ...zašto je odabrao baš taj štap...mekan vrh potpuno je nebitno....ima svoju teoriju zašto mekan vrh i to je ok ...ribolovac mora imat teoriju potpuno nebitno dali je ispravna ili ne čim lovi znaći da njegova teorija pije vodu....
tako da nebi trčao sa preuranjenim zakljućcima ili prozivkama ...da se razumijemo i ja volim brze ...oštre štapove na kraju krajeva prvi sam na ovo područje dovukao CD ali mi nje na kraj pameti palo da nekom osporavam izbor štapa ili kompleta  :hi:
P.S. i ja ih podebavam zbog pičkera ...zbilja mi nije jasna prezentacija tim štapom ali im ga ne osporavam ...za tjedan dana palim u Sisak na 2 dana ...ima sve da snimim i dokumentiram  :toothy9:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

umpahpah

tako je sve je podjebancija a to sto netko nema H od humora i ne moze prihvatiti zajebanciju,neka se leci na Zeleni venac!!! al brate ako postane coban kao sto on je onda sam spreman otici i ja u Sisak na dva dana al sa puno krucim i ostrijim stapom vijati cobane pa nek bude ciji je vrh tvrdji i deblji!!!  :occasion14:

rj

...u svakom selu gradi kuću ...neznaš kad će te nevreme uhvatit...da se imaš di sklonit .....najlakše se posvađat ...nismo zato na forumu  :no:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom