PECAROŠKI VLAK ???

Autor šime, Studeni 13, 2015, 19:35:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šime

Eh kada "prijatelja" odvedeš na Dunav da zajedno sa njime podijeliš uživanciju u pecanju ,blaženom miru , nigdje nikoga ma milina , a kažeš mu da šuti i peca .
  Naravno da nije šutio i doveo pola Neptuna sa sobom i još ti laže da nezna kako su se tu stvorili. Ma nije mi do ribe bacio mu u čamac svu ribu što sam upecao počastio ga sa jezikovom juhom i sad i nikada više .
Vlak je slikovito prikazan  jebte sjeli bi ti u krilo, pa užas.
  Ma danima se baš uživalo  u pecanju , miru i slobodi, ma ja i labudovi ali kreten nije mogao držati jezik za zubima i naravno više ništa nije upecao

šime

maverick

:stripii: Pa na neptunu nema takvih likova  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

šta kmečiš ....samo dva čamca  :sha: na petrašu u cc 100m 5 čamaca...ovo tvoje je komfor
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

TonyC

Kad malo bolje zumiras sliku vidi se 5 camaca , ako se nisam zaj... Za jedan panj.  :stripii:

pajdo77

znam za neke koji nekada imaju više čamaca u dvorištu nego što ih je ovdje na slici. :stripii:

Mudri

Ja nisam brojo čamce,ali sam izbrojao 4 štapa,ko tu krši zakon ???? ili se nešto promijenilo  :red-card:

maverick

Nemoj ti o zakonima majke ti  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kobac

:stripii: :rofl2:

vojnik o skraćenju .......

Mudri

Citat: maverick  u Studeni 14, 2015, 17:56:56
Nemoj ti o zakonima majke ti  :stripii:
Ne nego ti ćeš,zlikovac jedan