Kalup za inline olovo

Autor ĆIĆOK, Studeni 26, 2015, 19:41:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ĆIĆOK

Malo smo probali sami izraditi olovo za Dravu.
Još ih sutra malo obrusiti i postaviti cijevčice.

dravski pecaros

ako šarana pecaš stavi u posudu prozirnu vode i  olova, pa na sunce da mako oksidira(potamni ) da toliko nebljesti... :hi:

ĆIĆOK

Hvala za savjet prijatelju,ovo je staro 10 min. a slikani su sa blicom pa još više bliješte.
Važno je da sam uspio nabaviti kalup pa sad mogu sam da lijevam jer ipak je jeftinije. :whip2:

ĆIĆOK

Danas smo opet malo lijevali jer sezona je počela! :whip2:

pajdo77

Ako ja vidim dobro oblik to bi ja po pola za texas-rig

ĆIĆOK

pajdo77

Gledam ona velika,ne znam kolika su,popola,dole vorm udicu i lagano.

ĆIĆOK

TonyC

Citat: pajdo77  u Ožujak 14, 2016, 20:19:12
Gledam ona velika,ne znam kolika su,popola,dole vorm udicu i lagano.

Pajdo nisi ti ni naivan !  :hi:

pajdo77

Kupujem ja sebi takva za texas montažu,od jednog olova imam dva a bolje volim vormicu dolje nego klasičan jig. Imam samo jedan problem a to je da odem u trgovinu,kupim tih olova a nikad se ne sjetim da pogledam rupu koja ide kroz olovo a one većinom male,pogotovo ako je olovo manje gramaže pa onda popi*dim kad na vodi u koje doba posijem i ajd sad ti proturi strunu kroz tu rupu. Onda sam mislio,mislio i spremio jednu žicu debljine licne i sa one gluposti gdje su navučeni stoperi njih poskidao a samo tu žicu ostavio pa se nekako snalazim,normalno ako sam popio,ako nisam onda mi ručice drhte pa ništa od posla. :rofl2:

mossi

Komotno deblja žica debljine spajalice pa i sama spajalica ako nemaš ništa drugo.

Rap

joker

pajdo ljepo ti to izgleda kad navratim do tebe ovih dana pa cu da vidim u zivo.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

ĆIĆOK

Citat: Rap  u Ožujak 14, 2016, 23:11:25
Jesu ii za prodaju?
Ne ne bih prodavao jer nisu skupi u dućanima a vjeruj mi jako zaj..ano za lijevanje jer su sitni.Hvala za pitanje. :flasica: