Bojkot kupnje ribolovnica

Autor maverick, Prosinac 16, 2015, 15:21:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

miha

uvijek se moglo na dravu a dunav do vukovarsko srijemske županije ...koplja su se lomila oko baranje ...kako Mario kaže ove godine se dogovorili za baranju ...a šta če biti na godinu ...skupštine če biti burne ...kolko sam slušao predsjednika zajednica baranja imaju oni i nekih planova sa svim zatvorenim vodama u baranji pa tako i sa starom dravom repnjak ....hhahah vidjet čemo ....

maverick

Citat: miha  u Prosinac 16, 2015, 19:39:51
a vidjet čemo čitaju ovo predsjednici i tajnici ....pa če valjda razmisliti o tome ....osijek je veliko područje puno ljudi ..ako se ovdje nešto odluči da se ne kupuje u osijeku nego recimo u valpovu  ili belišću ili baranji eto večeg porasta članstva pa i novaca ...pa predsjednici i tajnici da vidimo  ŠTA NUDITE ČLANSTVU ZA 500 KUNA ...

Ne čitaju...ukinuli smo forum za javnost tj samo je vidljiv za registrirane članove...pun mi urac vise policijskih ispitivanja  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miha

vrati nazad ovo bi mogla biti vruča zima ..... :hello2:

dravski pecaros

rj

Citat: maverick  u Prosinac 16, 2015, 19:50:38
Citat: miha  u Prosinac 16, 2015, 19:39:51
a vidjet čemo čitaju ovo predsjednici i tajnici ....pa če valjda razmisliti o tome ....osijek je veliko područje puno ljudi ..ako se ovdje nešto odluči da se ne kupuje u osijeku nego recimo u valpovu  ili belišću ili baranji eto večeg porasta članstva pa i novaca ...pa predsjednici i tajnici da vidimo  ŠTA NUDITE ČLANSTVU ZA 500 KUNA ...

Ne čitaju...ukinuli smo forum za javnost tj samo je vidljiv za registrirane članove...pun mi urac vise policijskih ispitivanja  :ok:

pametno nek kmeeeeeeććććeeeee  :bootyshake:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

mariodgo

Od danas su u prodaji ribolovnice za 2016. u PP Kopački Rit.Objavili na facebook stranici. :director:

šajzika

samo kupuj druze , nema nista od bojkota te dozvole, bojkotiramo osjecku  :ok:
nemoj da te uhvate bez dozvole  :hi:
Audentes fortuna iuvat

Smithwick maniac

Kakvo je stanje sa bojkotom kupnje ribolovnica?Ne kupujemo?Cijena 550?
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

šajzika

evo ovako
po seljacki

nema reciprociteta , zznaci ko kupuje u valpovu nesmije u osijeku i slicne stvari ,
po meni osobno ljudi trebaju dobro izracunat, jer hoce ili nece kupiti ,
ja cu kupiti pp kopacki rit  :icon_thumright:
osjecka ko osjecka, vise vredi za zatvorene vode nego otvorene al otom potom
opceg bojkota nema niti ce te itko podrzat, kupi ribolovnocu prema svom misljenju i nahodjenju  :ok:
ribolov bez ribolovnice znas da je prekrsaj i niko te nece poduprijeti  :hi:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Citat: maverick  u Siječanj 02, 2016, 17:43:17
Ne kupujem osjecku...

to je tvoje opce misljenje i ja se slazem s njim ali nemozes druge uputit na to
jer ti ljudima nemozes pomoci kad upadnu u probleme , nemamo odvjetnika ni nista drugo,

mozemo probat utjecat na neki "bjeli" štrajk ali nismo odgovorni , svako za sebe i to je to  :hi:
Audentes fortuna iuvat

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

šajzika

Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

evo ovako danas sam pricao sa predsjednikom svoga društva i kaže da ako se kupi karta u valpovu smiti ce se pecati drava od gata do ušča..i dunav nizvodno od aljmaša..ko bude htio na zatvorene vode zajednice osijek morati ce kupiti dopunsku 50 kuna..to isto vrijedi za one koji kupe u osijeku morat ce dopunsku za zatvorene vode zajednice valpovo ..

šajzika

Znaci rjesena je i dopunska karta za bajere,
bolje onda dati lovu (50kn vise) drugom drustvu  nego nasem lopovskom i neka propadne  :hi:
Audentes fortuna iuvat