Bojkot kupnje ribolovnica

Autor maverick, Prosinac 16, 2015, 15:21:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Sta mislite i ne kupovanju ribolovnice kao pasivnom načinu borbe protiv lopova na vlasti...i novih i starih. Otvorio sam anketu gore pa da vidimo u kojem smjeru razmisljamo . Da ne bi bilo zabune iskljucivo se misli na Osječku zajednicu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

ja iskreno da sam na podrucju osijecke zajednice kupio bi negdi dalje(tako sam i glaso)..ako idem na vodu redovito red je imati ribolovnicu,a kupnjom primjera  u baranji opet ima se dunav i drava  ... :hi:

ibro dirka

Šta ja imam od kupovine ribolovnice? Ja ju ne bih kupovao dokle god se neuspostavi kontrola ribarima...

bb

Ja sam naravno u bojkotu,al možda kupim dozvolu možda ak upoznam neko normalno ribolovno društvo,po mogućnosti privatno.

Bole123

Ako sevadi u barnji dali može drava cijela iz čamca

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Debeli šef

ček malo... bojkot kupnje ribolovnice znači i apstinenciju od pecanja. jedno ne može bez drugog.  :icon_scratch:

maverick

U zadnjih par dana dobijam informacije da vrli pecaroši odu park prirode i kupe dnevnu dozvolu i neku olovku piši-briši za 17 kuna  i tako imaju jednu dozvolu non stop...Malo mi je i to ljigavo...idu na Dunav love smuđa, prodaju okolo a ne mogu ni dozvolu kupiti. Ja sam uvijek i kao pecaroš...sjecam se dana kad smo u cijelom Josipovcu ja i toktiz kupovali dozvolu  :stripii: i kasnije kao ribočuvar uvijek isticao da se bez dozvole ne moze na vodu. U osjeckoj je necu kupiti...kupicu onu za Dunav svakako kad budem krenio poslije nove godine...a kad mi istekne ova kupicu u valpovu ionako pecam uzvodno od svog flosa  :ok:
Samo zelim naglastiti da bojkot treba biti usmjeren na osjecku zajednicu i njihov plan da mi platimo ono sto su pokrali

Kugla

Kakva je situacija sa dozvolom iz Valpova, jel mogu na Dravu od ušća u Dunav pa uzvodno do Sarvaša, i na Dunav kod Aljmaša kao sa ovom iz Osijeka?

miha

naravno da možeš ove godine si mogao i na baranjski dio dunava od mađarske granice do parka prirode i cijela drava....a šta če biti na godinu vidjet ćemo....

Kugla

Za baranjski dio Dunava znam to sam mogao i sa Osječkom, u zajednici Osijek ne kupujem to je sigurno, nakon 6 godina vračam se vjerojatno u Valpovo, ako ju budem kupovao

maverick

Miha to je bio samo dogovor za ovu godinu...slijedece se nece ni imati tko s kim dogovoriti , tako da od Valpova do Vukovara trebace nam valpovacka, baranjska, osječka i za nas koji idemo u park i njihova...znaci nesto malo manje od 2000 kuna

Kugla

Godinama se sa Valpovačkom moglo pecati na istim pozicijama Drave i Dunava kao i sa Osječkom, ovo za dio Dunava u Baranji je bio dogovor ove godine, a sve ostalo trebalo bi biti isto

miha

a vidjet čemo čitaju ovo predsjednici i tajnici ....pa če valjda razmisliti o tome ....osijek je veliko područje puno ljudi ..ako se ovdje nešto odluči da se ne kupuje u osijeku nego recimo u valpovu  ili belišću ili baranji eto večeg porasta članstva pa i novaca ...pa predsjednici i tajnici da vidimo  ŠTA NUDITE ČLANSTVU ZA 500 KUNA ...

dravski pecaros

Citat: maverick  u Prosinac 16, 2015, 19:26:38
Miha to je bio samo dogovor za ovu godinu...slijedece se nece ni imati tko s kim dogovoriti , tako da od Valpova do Vukovara trebace nam valpovacka, baranjska, osječka i za nas koji idemo u park i njihova...znaci nesto malo manje od 2000 kuna
koliko je sigurno da se sa valpovačkom neče moči na 1-8 km drave i dunav nizvodno od ušče..