koje štapove za Dravu kupiti?

Autor perovski, Prosinac 16, 2015, 19:22:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

perovski

Ako bi mi netko mogao pomoći; kupio bi 3 štapa za pecanje na Dravi, koristio bi ih za bacanje olova do 100g i kredera ili glisti, trebaju biti dvodjelini, dužne 2.7m. Postoji li takvo nešto... nemojte me pitati zašto dvodjelni i zašto 2.7m...  i da ne budu skupi naravno do 250-350kn max po komadu. Hvala!

maverick

Ja sam trazio slične za pecanje iz čamca...smudja i šarana na malo čistijim terenima i nisam našao...ako nadješ u tom cjenovnom rangu, javi....meni je zadnja opcija bila uzeti neki jeftiniji spinerski...recimo shimano catana u 100 gr ali sam nesto odustao..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

A mislis za soma i šarana...trebao bih ih vidjeti u ruci...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mudri

Pitaj Žapca u BM mislim da su bili neki spro triple x 2,70 dvodjelni dosta jaki ali se ljepo savijaju,možda su koju kunu skuplji ali jako dobri....ima jedan moj kum za malo teži jig,neznam koji mu je raspon gramaže

maverick

Ima sam jedan takav...preskup i prebrutalan stap za neko normalno pecanje

maverick

Jeli bi to valjalo za šarana iz čamca

Darko

to su prije za soma a ne za šarana  :uf:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

davor99

Moja preporuka ti je da nadješ preko oglasa Germine zelene ili crvene, 270 cm ali org, ne kineske kopije i imaš sigurno štapove za cjeli ribolovni vijek a kupiš ih za cca 200 kn/ kom.
Ja ih koristim, i samo mjenjam role na njima, zavisi na koji ribolov idem
Vodite ljubav, a ne psa

Mudri

Citat: maverick  u Prosinac 16, 2015, 19:51:52
Ima sam jedan takav...preskup i prebrutalan stap za neko normalno pecanje
Evo ja maloprije gledao ovog kumovog xxx-a,mogu reći jako ljep štapić,nije tako brutalan ko što kažeš,na njemu piše da je 60-180 grama dužine 2,70,moš pecat šarana ,soma a bogami i bijelu ribu nije uopće motka,ja bi ovog oteo od kuma da je negdje naći još dva ...moram pitati žapca jel se može nabaviti...

maverick

Imas za kupiti te triple x ali imas u formaxu i gotovo iste takve ali dosta jeftinije samo neka njihova marka....ako te to zadovoljava...Ja sam uzimao one teleskope za ponekad sto pecam sarana i soma...pa onako...nije to bas to...mada su mi bili jednostavni za spakirati  u kabinu...no sad mi stanu i dvodijelni od 270 cm pa bih ove mijenjao svakako

perovski

Stvarno mi je svašta prošlo kroz ruku u zadnja 2 tjedna. Sve trgovine obiš'o sam...Ništa mi nije odgovaralo. Te spro xxx nisam jedino probao. Ako mi niti oni ne legnu kupujem heavy feeder trodjelni i štedim pare za somovske. Nema druge. A nema ni univerzalnih štapova!

perovski

btw. koji su to u formaxu?
Može link?
Hvala!

maverick

Moram pogledati koji su tocno model ti iz formaxa ali ima ih negdje u temi o pecanju soma...Inace 90 posto pecam na feedere 300 gr...i smudja i sarana kad nije u nekom groblju ...big pellet od sproa i bas su extra za takva povremena pecanja...samo su dugacki...