Ribolovna dozvola i članstvo u udruzi nisu uvjet za kupnju iste

Autor maverick, Prosinac 17, 2015, 06:57:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Debeli šef

ček, oni će slikati moju osobnu i dobiti potpis?
lele... ako to dođe u pogrešne ruke...

maverick

Kopiraju osobnu...slikaju te i upisu OIB ..i jednom se potpises na tablet. Das sto kuna i za mjesec dana ce biti gotovo uvjerenje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Debeli šef

i onda se čudimo kad netko bude žrtva krađe identiteta.
s ovim što im dajemo netko bez problema naruči ajfon od telekoma a malo veći mugeri odrade i ozbiljnija kriminalna djela.

zbog jebene potvrde o položenom ispitu za pecaroša?

pa kako jebo te...  :sha:

tutnja

Ništa novo, ništa čudno.. Danas ti za svaku glupost kopiraju osobnu, oib te još malo traže na kiosku..
I tako i onako smo svi u sistemu, zaštita podataka je jadna, djeca se mogu igrati s tim kad se sjete!
Još jedan više ili manje, ne igra ulogu u životu.. budimo realni.
Samo nam fale još čipovi i to je to

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

Debeli šef

pa da.
a i vlasnik tvrtke koja će dobiti sve te podatke je - slovenac. 😁

maverick

Mislim da smo svakako izloženi manipulaciji s podatcima tako da je ovo jedan detalj vise ili manje. U početku sam bio skeptičan ...i ako uzmes u obzir da ce netko zaraditi na tim uvjerenjima...ok...neka zaradi ali meni osobno su trn u oku seoski krkani koji ribolovno drustvo smatraju svojinom...mjestom za besplatno okupljanje i alkoholiziranje...vecina love je isla na majke mi ...uplacivalo se u savez na sto rata. Sad ce to biti ako nista drugo vidljivo i transparentno i prvi korak u kontroliranju udruga je točan broj članova...Bar se nadam da ce ici u tom smjeru...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Mislim da je odokativni omjer, 100 kuna za komad papira, više nego dobar pokazatelj gdje je okrenuta kazaljka za smijer.   :ok:

maverick

A gle..kosta...ali ajd..skupi...slikaj...plati softver...garantiraj zasticenost podataka....posalji to nazad..a ako nece netko i zaraditi...onda ga hebi...dok jos to podjeli s onim tko mu je sredio tu sljaku...leb te...ostace covjek u minusu  :stripii: :stripii:

No

Ma nisam ulazio u detalje ciganluka, nego sam samo htio napisati da se iz aviona vidi lopovski smjer

maverick

Znas da je kod nas nazalost vecina tako...ali mozda cijela price ide u nekom dobrom smjeru...bolje da me sad ugradu za 50 kuna nego sto me cijeli zivot kradu po drustvima za 400-500 godisnje...

No

U tome i je stvar. To možda je obično ništa, jer nitko nas ne bi trebao potkradati.
U konačnici je sasvim svejedno da li mi je čamac drpio mirko ili slavko.

maverick

alex7777

i citam i brisem oci  :eek: i ko tu sad kog hebe i slicno sve sam procito a ko da nisam nist  :sha: