Ribolovna dozvola i članstvo u udruzi nisu uvjet za kupnju iste

Autor maverick, Prosinac 17, 2015, 06:57:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Evo malo naši Osječki političari pričali u Saboru o ribičkim dozvolama, mislim d aje to pravi put u srcu zbivanja reći i pokrenuti nešto što će rezultirati nekom promjenom, a sva pisanja na koje kakvim mrežema nemaju smisla.
https://www.nacional.hr/hajdukovic-sdp-skupo-je-ribic-biti/?fbclid=IwAR0NZl3fNb467Fg2bLOg5uwlw-Ghr4SlD4JdrewXop8bWS7mxJptMzMl1k0

maverick

Lijepo je rekao...sve realno...da li ce to imati odijeka...vidjecemo  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Lijepo od njega mada mislim da su oni za pet minuta zaboravili o čemu je čovjek pričao

miha

šajzika

Nest pisu po fejsu da se okupljaju u utorak na nekoj sjednici.
Da ce biti neke promjene. Vidjet cemo sve uskoro.

Kako bi bilo lijepo pecat s jednom dozvolom cijelu županiju.
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Bilo bi lijepo i da ti dozvola vrijedi 365 dana od izdavanja iste a ne samo u tekućoj godini pa ništa od toga. Kvaka je što pecaroše nitko ne pita kako bi se postojeći zakon mogao poboljšati,kako privući mlade članove,kako poribiti vode i još hrpu stvari koje vidimo mi što smo na vodi. Nit te tko šta pita,podnosi račune,oni na divljem zapadu su ministranti za ove naše

retfala

Pajdo kakava je razlika u trajanju dozvole? Svako je kupujes jednom godisnje

pajdo77

Pa kupujem ju u šestom mjesecu,dakle praktički mi traje max 4-5 mjeseci a plaćam cjenu kao da pecam cjelu godinu. Da mi vrijedi 365 dana onda bi možda izašao ako je lijepo u periodu od Nove Godine pa do lovostaja jednom ili dva puta mjesečno,ovako ne mogu ako ne želim biti u prekršaju. Ribičkom društvu je svejedno kad ću ja vaditi dozvolu tjekom godine,oni će moj novac dobith bio prvi ili osmi mjesec ali meni nije. I osobna ti vrijedi od dana izdavanja,registracija vozila također.kako bi bilo da kupiš auto u 10- om mjesecu a opet ga moraš registrirati prvi dan Nove Godine? Nema logike. Meni to onda nije Godišnja dozvola već dozvola za tekuću godinu moj Retfala pa tko ju koliko koristio. Možda griješim u razmišljanju ali meni bi bio logičniji i pravedniji način taj koji sam naveo tj.da vrijedi 365 dana od dana izdavanja.

Kugla

Pajdo u ništa ne vjeruje  :uf:  Ovo je prvi puta da netko u Saboru progovori i kaže probleme, to je ipak veliki pomak, pa u Saboru se donose zakoni i mijenjaju, pisanja na facebooku mogu potaknuti nekoga da nešto kaže ali ovo su konkretne stvari, iskreno se nadam da će sad ustrajati na tome da se sjedne za stol i dogovore neki normalni uvjeti pa d aće biti konačno neka jedinstvena dozvola i da se odvoji tekmičarski dio od nas rekerativaca itd.

miha

kako se Lac nije sjetio toga i da ukaže na taj problem  :sha: ... on mi nekako onako više kao čovijek iz naroda  :hi:  .... selo , njiva , rijeka drava dunav ....tambura itd ....
a ovaj dečko gradsko dijete ... ali eto sluša šta raja komentira ...

flutikazon

maverick

Dva dana prije njega je onaj drkafuzer...ne pamtim im imena ali vidio sam na facebooku...ispricao istu pricu ali samo o ribarima...jadni...sirotinja...aplikacija...jedva prezivljavaju itd...Pa ako budu pomagali jednima pomoci ce i onim drugim koji nam smetaju.Misljenja sam kao i Pajdo...nece oni uciniti nista bitno nama...Dogovorice reciprocitet ove godine...vec smo to imali jednom...Ne vjerujem da ce sve to svesti na jedan nazivnik i pozatvrati te seoske prčije u kojim se jede i karta na nas racun...Ali eto...netko je progovorio o tome pa smo ipak jednu stepenicu vise nego sto smo bili ali i dalje smo dva kata pod zemljom....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Evo objavljeno na fejcu , osijek express

Vidim dosta sprdnje i poruge na racun pecarosa u komentarima.

Dezurni komentatori sve popljuju. Blaženo bespuce interneta

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0366VrzTz7yg6QhQYNAXou5MB2oRd4jgWGNR8zQwM5ZRPZGXcJp6LphTAVC9cRER19l&id=100063861195451
Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros