Mercury

Autor toktiz, Studeni 17, 2012, 11:24:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

Ervin

Kugla

Ako se ne varam naš član i moderator Toktiz ima ovakav motor, koliko ja znam samo riječi hvala, za detaljnije informacije pitaj Toktiza!  :ok:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

zvona

Neznam tko je bio s  tim motorom i plastičnim čamcem na zadnjem okupljanju..al ide odlično..

maverick

Ima ga toktiz...korektan motor, pouzdan.....radi u svim vremenskim uvjetima bez greske....ne troši baš previše , u svakom slučaju odlično motorče
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

rj

jel su one cjevčuge dovod goriva  :sha:  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

raso

Dovod goriva cijeva od 2 cola :uf: :uf: :uf: :uf: :uf:

Kugla

Vlasnika ovako nečega vjerujem da uopće ne zabrinjava potrošnja, hebe mu se koliko troši!
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

gogo45

te cijevi su buziri a unutra kroz njih idu crijeva za gorivo , a kroz drugo struja

rj

Citat: raso  u Rujan 26, 2014, 07:42:48
Dovod goriva cijeva od 2 cola :uf: :uf: :uf: :uf: :uf:

glup si ...pogledaj smajliće  :thefinger:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

gogo45

maverick

Ma oni su poslovni partneri pa zato imaju takav odnos  :stripii:

maverick

maverick