Mercury

Autor toktiz, Studeni 17, 2012, 11:24:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Kad malo starijem gospodinu udahnemo zivota da se opet sjaji i blješti  :ok:  Mada to nemogu isto reci za vlasnika  :stripii:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

umpahpah

vlasniku treba katalizator da bi profunkcionirao!!!!  :stripii:

Kugla

Pa nije vlasnik star, bemti pa šta sam ja onda ako je on star  :sha:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

maverick

Ti si mator a on star a katalizator je taman hehe
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ah ti tinejdžeri. Onda smo ja i broj jedan iz "Alan Forda" po vašem ista generacija. A osjećam se kao da ću iza nedjelje napokon  u pubertet. Što se motora tiče lijepo ga je netko skocko :ok:

maverick

Pajdo....ovi starci a 40 jos nemaju hehe

pajdo77

pa sta će kad dođu do pedesete? Lift do čamca a u torbi umjesto klope i cuge pelene za odrasle. Ima da se oni još glista nakopaju do starosti.

maverick

Ma njih je zivot slomio  :stripii:

raso

Balavci, ajde jedan po jedan po šibice :stripii:

pajdo77

Bogme bi se nahodali tko zna gdje se najbliže proizvode a i sa teme smo bogme skrenili

Kugla

Citat: maverick  u Svibanj 30, 2015, 18:00:50
Ti si mator a on star a katalizator je taman hehe
Neka sad ćeš ti u klub 40+još malo  :stripii:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

maverick

Ja sam u klubu 20 plus....a to mi je puno bitnije od godina  :stripii:

pajdo77

Susjed do mene ima mercurya četverotaktnog, 25 konja mislim starog možda 3-4 godine najviše. Bem ti miša što je dobar(mislim na motor a ne susjeda), to ni ne čuješ da radi za razliku od mog a susjed nema pojma o nautici. Pričali mi nešta o onoj rascjepki iza elise a on će onako mudro "nemam ja to, moj motor sam izbaci iz brzine kad u nešto lupi". Čovjek nema pojma da ima rascjepku na motoru koja mu služi da mu se matica ne odvrne i elisa ne ode u vodu. Kako bi se taj snašao da klepi u neko drvo ne znam. Možda on misli da ima "slavonac" i na vodi pa će ga netko odšlepati. Bože sačuvaj.

maverick

I moj susjed na flosu ima isti takav motor...i skoro je isto tako smotan  :stripii:

TonyC