Mercury

Autor toktiz, Studeni 17, 2012, 11:24:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Retfalački mačak

Taj se motor skoro neće rastavljati, bar ne dok tako ide i tako troši.

Retfalački mačak

To stvarno sada ne bih znao, a ne želim lupetati. Nije me to opterećivalo. Na proljeće ću ga točno testirati sa svjedocima, pa koliko ispadne. Nalazi se na tajmenu 525.

maverick

ma macak se zeza s vama..nema stelanja..motor je orginalno stavljen gore...cak sto vise ne stoji idealno na njegovom camcu..morao bi dole 1.5-2 cm...
na moj vise ne moze jer smo povecali zrcalo za dugu nogu...
a jura...ovaj jednostavno ne trosi i to ti je to...nema neke filozofije....ili gledaj to ovako...za ono sto ti odes jednom on ode bar tri puta  :icon_biggrin: :icon_biggrin: na pecanje na istu relaciju...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

jbg znam sta si imao..znas koliko smo motora isprobali...ovaj definitivno najmanje trosi...slijedeci put budem ponio vagu i prevagao u mililitar koliko trosi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

Bruno je definitivno napravio odlično korito , mislim da je to jedini razlog male potrošnje
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

brumarovo korito nije s nekim specijalnim rijesenjima, njegov kvalitet je u cvrstoci i lijepim varovima...i takvo korito ima rj s 15 4t pa nema tu potrosnju...bruno ima 20 ks hondu..pa nema tu potrosnju

Darko

još da se isproba sa yamhom 20 pa da imamo i taj podatak
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

mossi

Ponesi ti vagu, mav.

TonyC

grga

pa koliko košta taj malolitražni merkuri :love4:

toktiz

Retfalački mačak

Motor je kupljen 30.03.2012.godine i plaćen je 26.700,00 kn-TOČNO.
Oznaka-tip= Mercury 20 EH 4-takt.
Danas napunjen rezervoar do čepa. Vozio se sam. Bio do žute zemlje-gore dolje-ljevo-desno.
Slijedeći put punim ponovno do čepa i mjerim točno. Koliko? Napisati ću kada to napravim.   

maverick

Napokon izvagana potrošnja ovog famoznog mercurija 20 ks...

aluminijski čamac NEVA
dva covjeka (rj i retfalacki macak) svaki debelo preko 100 kg...
uzvodno 20 minuta potrosio  0.72 litre...znaci debelo ispod 2.5 litre na sat...Rj je nosio vagu i morao se osobno uvjeriti.. :icon_biggrin:

TonyC

Hahahahha ! ! ! !     
Ako to RJ osobno potvrdi , znači da je tako ! ! ! !  :icon_thumright:

grga

bez obzira što znam ljude koji ovo pišu i dalje u ovo zadnje nemogu povjerovat  :icon_scratch:2,5 lit