Mercury

Autor toktiz, Studeni 17, 2012, 11:24:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

jurajurajura01

maverick

Bilo bi to lijepo provozati na nekom tabanasu  :stripii: Izasli bi bubrezi tu pored lopatica...Ali izgleda bas mocno  :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

I to još na ručku!!  :icon_biggrin:

SMT

Ja sam ljakse, čuo samo za Yamahu i Hondu…

Verovatno ga neću imati… Meni po estetici najlepši motori :hi:

Ovaj je kao i rasna crnka… milion dolara :clap2: :hi:

Bolesno izgleda!

marina1983

Aaaa  nadjoh slike . Samo za ljubitelje.

maverick

:eek: Šta nam svasta nece pasti na pamet...bas me zanima da li je zaplovio s tim...Zvuk mora da je brutalan
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

marina1983

Zaplovio  , smem glavu na panj da stavim .
Ima 2 kombija i tri auta u nijednom nije fabricki motor sve neke nenormalne masine ugradjene unutra .
Neki stari vagenov kombi unutra od porse kajena motor u astri od nekog pontijaka ......  matori lud kao cekic.

Rap

maverick

Ne volim bas kad ovako psuju ali dobio sam vidio pa bez veze da ne podjelim  :stripii:

Mornar Popaj

Moj Mercury 6ks /4t je nakon 18 mjeseci stajanja upalio na drugo povlačenje.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

ljuska

maverick

Stari tj zadnji je na bazi 526 kubika...tri cilindra, direktno ubrizgavanje...motor je koristen u dosta brandova , nama najpoznatiji je tohatsu 25/30. Ne vidim sta su tu mogli napraviti nekih velikih poboljsanja , ovi dodatci poput rucke...su nesto slicno bili opcija koja se mogla doplatiti...Najveca razlika je ovo spajanje na mob ili tablet...Troling opcija je do sad bila kod Toše na kljucu...tj pritiskom na kljuc mjenjas broj obrtaja...dobra fora kod sondiranja...Jos da izbace cijenu u odnosu na konkurenciju pa da vidimo koliko su nam zanimljivi

maverick

marina1983

Da vidimo šta ce da kaze ovaj optimax 115

šajzika

Za taj 115 sam citao sve najgore na svijetu. Jedino gore je ona pro ili kak vec verzija :stripii:

Ak se dobro sjecam, jedan od najduze zivucih motora u Americi, koriste ih svuda.
Audentes fortuna iuvat