Nosaci štapova

Autor maverick, Prosinac 23, 2012, 22:59:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

IVEK 85

Maverik ako budeš imao problema s klaparanjem onda ču ti napravit od plastike iste ovakve dosjede za rolu,al ako se dobro sječam rekao si da češ ih šarafit tako da štapovi dođu do poda,znači rola je iznad nije do cjevi,kad namontiraš onda je gotovo pa obrati pozornost,malo izmjeri možda bi bolje bilo ovak!

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DarioK

Odlicno rijesenje za transport i odlaganje stapova i svaka cast majstoru.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rajo

maverick

Pošto mi je Ivek napravio vrhunske nosace za transport i seljenje s mjesta na mjesto...jos mi ostaje muka kako da okacim neke kvalitetne, funkcionalne i lijepe nosace za saranski ribolov...pa malo surfam po netu i naletim na svakojake ideje  :icon_biggrin: a naletio i na neke daiwine po 240 dolara....

http://www.ebay.com/itm/Daiwa-Boat-Fishing-Rod-Power-Holder-160R-Made-in-Japan-/380559018333?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item589b15c95d

maverick

mossi

mossi

IVEK 85

Jebate kaj je ovo spejs šatl,ja sam sebi slične napravil za more(panulu),ovo mrak izgleda al i košta u PM!

maverick

Ivek ja ovo sve trazim ideje za tebe  :icon_biggrin: u biti znam kako treba izgledati...mozda najbolje da ti nacrtam pa da vidis jeli moguce tako sto napraviti

IVEK 85

Samo crtaj,meni je najdraže kad dobijem na pismeno sve onda lako radit!

maverick

ima i jednostavnih rijesenja

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

IVEK 85

odlično rješeno,nemam fotič da poslikam svoje isto su ok,ništa kmplicirano!