Nosaci štapova

Autor maverick, Prosinac 23, 2012, 22:59:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

IVEK 85

Daj bože da beštija stisne da i to zatreba! :laughing7:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jura

Ako su ovi nosaći za šaranski ribolov onda ne piju vodu,kad stisne problem je izvadit štap dok to napravim ode u granje

maverick

kod ovog gornjeg kad kontriras on se podize prema gore i vadis stap..ili bi tako bar trebalo biti
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TopMix

Odavno sam video neke drzace koji sami daju kontru. Kad riba povuce stap na dole, otkaci se nekakva zakacaljka pa stap naglo ide gore, jer je drzac bio nategnut sa federom... Mislim da su i ovde ljudi otisli predaleko sa kojekakvim izumima, po sistemu "zasto jednostavno kad moze komplikovano". Ja sam godinama sam pravio drzace za saranske stapove u camcu, dok pre izvesnog vremena nisam dosao do jedne jednostavne varijante koja pre svega meni odgovara maximalno funkcionalno. Montazno-demontazna verzija, pricvrscena sa dva leptira. Nije neka estetika, al bitno je da meni radi posao. Poslikacu je prvom prilikom pa cu je okaciti ovde.

maverick

I tu si u pravu....smisljaju se sto kompliciranije stvari da bi bile sto skuplje

Kugla

Ma susjed napravi što jednostavnije i funkcionalnije kad je pecanje u pitanju, druga stvar ono dok se voziš pa da ih imaš na mjestu i da ne lamataju po čamcu, ali za samo pecanje kako rekoh što jednostavnije.

IVEK 85

Kugla Mario meni oče zagorčat život s tim nosačima očito!

Kugla

Ne daj se Ivek, inaće oni što si napravio su stvarno lijepi

maverick

Ivek ti si majstor i to odlican  :thumbsup: treba ti neka umjetnicka dusa poput mene s dozom kreativnosti da oslobodi sve tvoje mogucnosti  :icon_biggrin:

IVEK 85

Hebeš ljepotu funkcionalnost prije svega!

maverick

jura

Ivek odlićan uradak :icon_thumright:, a što se tiće onih nosaća uporište mora biti u dvije toćke inaće štapovi previše rade pomiću sistem što nikako nije dobro :toothy4:

IVEK 85

Nema uopče problema,al češ bit dužan malo nas provest po Dunavu kad budemo dolazili,ili da idem opet kod lege! :nono: