Nosaci štapova

Autor maverick, Prosinac 23, 2012, 22:59:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Isto tako...pecam malo smudja...i na Dunav kad odem zabacim na šarana ali u one dane kad je prevruce jigati cijeli dan...tako da te razumijem...Sto se tice ovih mojih...sličnih po netu za manje pare ima koliko hoces...sto se tiče ovih koje ima No....jedan od boljih i jednostavnijih sistema....stap se odlično vadi van jer su otključani kad se dize prema gore...čak sto vise puno su efikasniji nego svi plastični. Da se tu jos ubaciti dio koji podesava njihovu visinu...Mislim da neki koji umije s inoxom da to moze napraviti za normalne novce ...a ipak..inox je inox...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Citat: SMT  u Rujan 04, 2018, 17:52:13
Ček ček, da bolje ukapiram... na zaokruzenom delu je zglob? Pri kontri nosač se sa štapom pomera u polozaj strelice?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da,upravo tako

SMT

No

Da, prijatelj mi povario.
Što Maverick kaže s inoxom bi se to dalo ljepše složiti.
Meni je bitno da je funkcionalno 

Ne vidi se na slikama, u cijev sam stavio plastičnu cijev da približim promjer drški od štapova koje koristim. Ta plastična je šireg promjera, razrezana po sredini i gurnuta unutra, bez ljepljenja.

SMT

Hm... Ja sam majstor da od 100€ napravim nulu... To da ja pravim, teze bi išlo...

Pohvatao sam suštinu... Sad videti koliko para materijal košta...

No

Vidi si promjer štapova da znaš koji promjer cijevi trebaš. Poslikaj si ove moje slike i odnesi negdje u radnju, gdje rade sa inoxom. obično imaju restlova od cijevi i od toga ti čovjek složi. I ako nemaju restlova, ne može to koštat neke bijesne novce
Vjerujem da ti je to najjeftinija opcija

:occasion14:

SMT

Koliko je otprilike taj jedan nosač težak? Komplet...

No

A ne znam to. Stoje  na čamcu kako sam ga napravio, a kad sam pravio nosače nije mi bila bitna težina. kad bi lupao napamet, rekao bih između pola kile i kilu

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

maverick

retfala

Nulta serija...RJ radi zavrsnu obradu

maverick

Svake godine ista priča...negdje u ovo doba godine probudim se i skontam da sam sanjao da pecam šarane i da sam šarandzija broj jedan u svoje selo  :stripii: Onda naručim vrecu dvije kukuruza..šrota i onda se to pokvari pa bacim  :stripii:  Ali to nije tema..vec novi čamac zahtjeva nove ili bilo kakve nosače koji dolikuju ovakvom majstoru šaranskog ribolova....pa ima li kakvih novih ideja ...ili da se drzim onih kupovnih...iz Kapitalca

ALU-bel

https://ibb.co/471WfCx

Popravljena slika

maverick

Odgovarala bi mi ova cijev, da mogu otvoriti komoru dok pecam...a onda na nju mozda zavrnuti one kupovne....Uglavnom dobro ti je ovo....Mada imam mjesta i neki rod pod da stavim  :stripii: