Nosaci štapova

Autor maverick, Prosinac 23, 2012, 22:59:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Nije za čamac ali jednostavno i dobro za obalu, nasao na fb

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ja ni sam neznam koliko sam tih nosača štapova pogubio kad pecam sa obale. Rijetki su dani kada sam ih se sjetio ponijeti kući. Uvjek pecaš do zadnjeg,onda skini štapove sa nosača,rasklopi,potrpaj u futrolu,kante,kutije i bjež a oni obično ostanu u zemlji. Aj nisu tada bili skupi oni klasični pa čovjek preboli

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

marina1983

Ja sam sebi za soma opravio jedne ovakve pa sve plastificirao .
Treba u L profilu izbusiti samo jos koju rupu za stelovanje u zavisnosti od duzine drske . Ma da kracu drsku od ovih jolokia nisam imao niti cu sigurno.

maverick

Neki dan slikah na vezovima
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Max tri dozvoljena a dva gratis ako riba krene

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

majstor

Tićo

alexdja

Jel to na nekoj šipki ili si šrafio kroz komoru?
       Nema više divljeg bučka. :no:

Tićo

Citat: alexdja  u Svibanj 14, 2022, 20:25:52
Jel to na nekoj šipki ili si šrafio kroz komoru?
.    Na komori su nosači zalepljeni i može da se pomera gore dole 20 cm...

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

Stefan

Drugari,dal neko ima iskustva sa ovim?
Tj drzacima stapova za camac al koji se motiraju na cev.Ja sam nasao kod nas Dam i Borika.

infiniti q50 performance 0 60

maverick

Ima cijela tema o razno raznim nosačima...s takvim prihvatom ih imas dosta na aliexpresu po dobrim cijenama...Ja sam imao slične na sharku...samo su bili montirani na plastiku s par vijaka i jedan dio ostaje na čamcu a drugi...ovaj di ide stap se skida. Izgledaju odlično za koje pecanje tokom sezone mogu posluziti. Mana im je regulacija visine stapova jer imaju zube...pa je jedna malo preniska a treca previsoka...ali ako nisi neki strastveni šarandzija posluzice ti svakako....Na vecini je plastika slične kvalitete i neces puno pogrijesiti, montirao sam ih sigurno od 5-6 proizvođača

Stefan

Ja nebih srafio na palubu,tih za palubu ima dosta.Al ovi za cev samo ove dve opcije.Jel valja ovo,tj dal su izdrzivi za troling?

maverick

Da, samo moras preko svega toga nekako osigurati stap...zavezati necim

Stefan

To cu resiti.Problem je ovaj,komplet Borika za jedan stap je 50e,a DAM 20e Boriku sam drzao u rukama i video da je kvalitet,jaka plastika.Dok DAM u Ns nema nigde u prodavnicam.Pa pomislih danje neko vec koristio DAM.Da nebacam pare na skuplje.