Nosaci štapova

Autor maverick, Prosinac 23, 2012, 22:59:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Greys

Vidio sam, izgledaju odlično +  inox = nehrđajuće  :icon_thumright:

alexdja

Tićo... :director:

Koliko si ti platio onaj držač suncobrana?
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

maverick

Svidja mi se...Tico...koliko para  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

meni bi najbolje pasali oni što se montiraju na bitvu, nema šarafanja ni stezanja, a služili bi samo za odlaganje štapa
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Tićo

Mislim da je bio desetak evrića  :icon_scratch:

alexdja

U, pa to kupujem odmah, jesi uzeo negde u Apatinu ili...?

mossi

alexdja

Hvala.   :icon_salut:

...nego sad gledam opet držač i nisam siguran da imam gde na Tajmenu da ga ušrafim... :icon_scratch:

IVEK 85

imaš,imaš samo moraš uva dva u profila zamjenit širima,da prođe preko rubne gume!

alexdja

Hvala na savetu. :icon_salut:

Videću da ih kontaktiram, možda bi hteli da mi naprave jedan po meri, ista stvar je sa svim držačima koje prave, a sviđaju mi se...

http://www.steel-t.co.rs/sr/fishing/holders :thumbsup:

Tićo

Na bok čamca možeš gde hoćeš samo prvo staviš veće parče aluminijuma napr. 10cm dužine x 3cm širine i nema problema.  :occasion14:

alexdja

maverick

Samo da javim prijateljima i poznanicima...ivek je napravio nosace..i posto sam bio zauzet da ih pokupim, prvi se pojavio retfala i zaplijenio ih  :toothy12: kaze previ si druge...sto rece ivek...izgleda da valjaju... :toothy12: