Nosaci štapova

Autor maverick, Prosinac 23, 2012, 22:59:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

samo na slikama ali djeluju cvrsto
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TopMix

To je za one koji po svaku cenu zele da se oslobode viska para...Svaka roba nadje svoga kupca (odma sam se setio ultramodernih saranasa)
A sve se to moze napraviti u sopstvenoj reziji, da bude estetski lepo i za mnogo manje kinte

alexdja

Može malo detalja, opis, sličica neka?
       Nema više divljeg bučka. :no:

alexdja

maverick

Odlično izgleda...sigurno i cijena ide s tim..moji su gotovi i čekam dan-dva da Ivek pošalje da vidimo na što liče  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Cena - 25$*

* minimalna porudžbina 3000 komada

:icon_biggrin:

Greys

Hahahahha, minimalna , hahahahhaaha  :icon_biggrin:

Tićo

Ovaj nosač izgleda perfekt  :notworthy:

alexdja

Skupi se nas 3000 i naručimo jeftino... :thumbsup: :toothy9:

maverick

teska su vremena...tesko da bi se skupila trojica a ne 3000  :icon_biggrin:

Mornar Popaj

Evo jedno odlično rješenje za držač štapova, može se napraviti u kućnoj radinosti. Namontira se na egiju sa bočne strane, da štap gleda prema motoru.

http://www.ebay.com/itm/Stainless-Steel-Removable-Rod-Holder-/121080180651?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c30f0efab
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

Odlična ideja, mada mi se čini da je više za transport nego za pecanje sarana

Mornar Popaj

Npr. sa svake strane se stavi takav jedan nosač. I dva pecaroša nek pecaju na šarana svaki na 2 štapa, a treći štap stave u taj nosač i zabace za soma ili smuđa. Ili puste vobler nizvodno. Kada se samo varaličari, onda opet todro dođe za transport...  :occasion14:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Greys

Ja ću si neki smislit čisto za transport

maverick

onakvi kakav je meni Ivek pravio... :thumbsup: imas sliku naprijed..kao bonbona  :thumbsup: