Nosaci štapova

Autor maverick, Prosinac 23, 2012, 22:59:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

retfala

ovako sam riješio vezanje štapa u držač.

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

mossi

Video sam na jednoj fotografiji od kolege da je čovek vezao štap dužim kanapom za nosač.
Postoji i karabinjer, tako da se posle lako može otkačiti.
Prednost je što se može kontrirati i vaditi riba, a naknadno otkačiti karabinjer.

Ovaj fazon od Retfale je OK. Kulturno i ima svojih prednosti.  :thumbsup:

KvacakZu

nisam pratio temu od početka jer vam se dešava da štap iskoči iz nosača kad riba udari

Stepa

Kvaki naravno da se dešavalo kolega retfala ostao bez štapa,zimus sam uđigao štap i rolu i znam još par slučajeva o izletanju štapa :laughing7:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

zato je i napravio ovu gumu s kojom stap opaše oko nosača , malo je on to loše uslikao pa se ne vidi sta je bit te gume
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

Nisam Lupino ali se učim :toothy12: guma je široka 5cm i baš je moćna. ne smeta u kontri , a sa jednim potezom se čičak koji je ušiven u gumu opusti on da mogu isčupati štap iz držača. mislim da je riješenje dobro. nema šanse da šaran isčupa štap iz držača.

maverick

Danas stigli i moji nosači, očekujem još neke ukrasne kapice i leptire..pa ide za vikend na montazu.... :thumbsup:

Dio koji se montira na čamac

Na hrpi

Pojedinačno

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

simba

Ovdje si je netko stvarno dao truda,bolje nosače u kučnoj radinosti nisam vidio

maverick

Pa čekao sam ih dva mjeseca... :icon_biggrin: a Ivek je majstorčina na kvadrat...i kad sam mu opisivao šta zelim, rekoh...osim sto trebaju biti jaki i sve ostalo...želim samo da budu ljepši nego što imaju retfala i r-t  :toothy12:

Kugla

Odlični susjed, a to znači prelaziš na stacionarno pecanje  :icon_scratch:

maverick

A po danu na dunavu kad upekne sunce , povucem se malo u ladovinu i zabacim....sad budem malo česce...odspavam a ono se peca samo od sebe  :thumbsup:

Kugla

Ma naravno cijelo vrijeme treba pametno iskoristiti, a pecanjem je to sigurno napravljeno  :icon_thumright:

retfala

nemam zamjerku :notworthy: Ivek svaka čast

maverick

Predugo se druzis s retfalom  :toothy12: pa ne mora ni sve biti povoljno...bitno nekad da covjek bude zadovoljan.... :thumbsup: a lova je ionako prolazna stavka