Nosaci štapova

Autor maverick, Prosinac 23, 2012, 22:59:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

A unazad ima i slike za nosace sto mi je pravio Ivek, za stacionarno pecanje...ono sto ti pravis je sasvim dovoljno a bitno da se skida s čamca da ti ne smeta
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

KvacakZu

Citat: TonyC  u Prosinac 28, 2012, 12:53:17
Naišao na ove , dali neko koristi i kakva su mu iskustva ! ?

gdije se mogu nabavit ovi doljnji

Rap

maverick

Sve te igracke su jako skupe...zato smo mi to sve i radili kako nam je sto trebalo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

KvacakZu

maverick

KvacakZu

e sad si me totalno zbunio ,koji bi bio da može stati štap,pluto,nigdije nevidim dimenziju :hi:

KvacakZu

planiram montirat nosač na krov ,pa mi treba da drži štap  :takoje:

maverick

Za na krov vidi kako je Tunjo rijesio... :ok:

TonyC

Citat: KvacakZu  u Ožujak 08, 2014, 19:34:48
e sad si me totalno zbunio ,koji bi bio da može stati štap,pluto,nigdije nevidim dimenziju :hi:

Holds objects from 5/8" to 1 3/8” (16 to 32mm) in diameter.

KvacakZu

toni ali na ovom od marija nepiše dimenzija,koji naručit :sha:

TonyC

marijo je dao link na sve njih ako dobro vidim , prva slika je za sike držač a dugi je za štapove .
kad klikneš na željenu sliku pročitaj malo pod opis proizvoda . svaki ima teh. podatke .

maverick

Holds objects 25 to 57mm (1" to 2.25") in diameter.
    Each clamp supports a safe working load of 11kg (25lbs).
    2 clamps support 23kg (50lbs).
    Mounts easily with one #10 bolt or screw.
    Mounting area: 64x19mm (2 1/2" x 3/4").

Piše Kvaki samo lošije vidiš  :ok:

KvacakZu