Špaga snage cca 100 lb

Autor kawasaki, Prosinac 23, 2015, 16:08:12

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kawasaki

Ma nezelimo se mi soma rjesiti. Veliki se cak sve vise i vracaju.   :ok:

Ja to podrzavam. Ima krupne bjele ribe, sarana, ima stuke ovih dana se vataju..al sve na razvlacenje pa na daljini 70-100 m od obale(camci na daljinski dozvoljeni), ima krupnog sarana.
E sad neke ribe poput bassa i sarana nema ko prije. Ali i to je realnost i ko ga hebe. Nije ni Dunav lani davo ovogodisnje kolicine i velicine smudjova  :hi:

Nekad sam se zivcirao sad mi svedno. Kolko ima ima. Nek se drugi sekiraju. Uzivam i pecam.  :ok:
Brzi od Bolena.

kawasaki

testirao sam danas spagu eposeidon 65 lb i puca 19 kg,  te Spectru 100 lb i puca na 30 kg  :ok:
Brzi od Bolena.

Zoran Š.

staviš ovu i ne moraš brinuti 79kg nosivosti

kawasaki

de ju razvuci preko vage da vidimo koliko nosi?  :ok:
Brzi od Bolena.

Zoran Š.

nemam tako jaku vagu, ali i škare za špagu od mustada i sg po dva puta moram zagrist da ju precvika i to uz napinjanje. dao sam kolegi radio je predvez od te šage i kaže da je bolesno dobra ali imao je samo 21 kg soma. kasnije na isti predvez par manjih i kaže da je još dobra.

kawasaki

ma mora biti dobra  :ok:

ja gledam nekako da se uklopim oko 0,50  mm ako bude islo  :hi:
Brzi od Bolena.

kawasaki

8 niti, 100 lb. Okrugla, poprilicno debela.

puca na 29 kg.  :ok:

Brzi od Bolena.

kawasaki

Kastking 100 lb od 8 niti 28 kg nosi na vagi  :hi:

moj izbor za soma  :ok:

Brzi od Bolena.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

baka

Pretpostavljam da s traktorom ideš na pecanje, jer kad zapneš to čudo se jedino s njim kida   :sha:!
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

Lomnica_city

Sabani ne znaju da se pise Cast, a i mene je to zanimalo, kako bre komso da pokidas to leba ti? Seces kod masine pa montiras drugu spulnu sa drugom polovinom kalema?  :laughing7:

kawasaki

Brzi od Bolena.