Vodostaj Save

Autor Rajo, Prosinac 24, 2012, 14:23:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rajo

http://www.voda.hr/HV_PrikazVodostaja_EksternaVS8/A3.aspx?postajaID=8&slivID=1

Meni najbitniji vodostaj  :icon_king:
Praznici su tu a i vodostaj se vraća u neku normalu da bi se uopće moglo izaći na vodu te se čovjek može nadati nekakvom ulovu .  :be happy:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rajo

Malo čudno al sasvim najnormalnije je da voda u 24 sata ode i po 5-6 metara gore a nekad i više .

Juzba

To je za savu normalna stvar, Maverick
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

IVEK 85

Unazad par godina Sava nije išla gore dole u danu po 30-40 cm,al je znala narast i po par metara u danu pogotovo Zagreb,40 cm na sat je pod normalno postalo ako dolazi veliki porast, a to znači ak zapališ nekud nizvodno par kilometara s tomicom,a naiđe natkva voda  ak ne gledaš vodstaj,nazad se vračat čista lutrija,nosi čuda,a neideš smjesta uzvodno,morat čemo počet koristit motore po 20 ks i ovakve pile od čamaca ko na Dunavu,da moremo bežat nazad! ::)

Rajo

:wave: :wave: :wave: ili ti bay bay ribolov za ovu godinu . Digla od sinoć 150 cm te raste i dalje , zamutila , nosi sitno granje i smeće .
Sve u svemu banana do jaja od vodostaja  :angry4:

marin.sk

... :BangHead:  a  baš te mislio cimnut za subotu ili nedjelju...   sranje...  nikako izać ovu sezonu..
..vrijeme provedeno u ribolovu ne računa se u životni vijek...  :thumbsup:

IvanSK

Raste,raste...nista dogodine... :angry4:

IVEK 85

Citat: Rajo  u Prosinac 27, 2012, 13:28:33
:wave: :wave: :wave: ili ti bay bay ribolov za ovu godinu . Digla od sinoć 150 cm te raste i dalje , zamutila , nosi sitno granje i smeće .
Sve u svemu banana do jaja od vodostaja  :angry4:
Mi smo bar iskoristili zadnje trzaje ribolova za ovu godinu,al ja se ne predajem ako vodostaj bude ok iduči tjedan na Dunavu!

Rajo

Ja oštrim udice  :icon_king:
Možda u ponedeljak i isplovim malo za probu . Voda se smirila i u laganom je padu . Polako vraća zelenu boju a samim time i meni želju za pecanjem  :hello2:

Juzba

Rajo

Koliko dignla sad kod tebe ?
Koliko dana nema ribolova ?

IVEK 85

Ja sad došao sa Save još je našpanata,al se da lovit,sutra u svitanje probavam!

Rajo

Bio i ja posljepodne na brani stao po povratku sa sahrane u Oborovu , gurnuo čamac u vodu i onako na oko izgledala solidno . Sutra nemogu na vodu al bi zato u ponedeljak posljepodne mogao i ja malo odbacat za rastanak od ove 2012 .  :icon_king:

Juzba

Citat: Rajo  u Prosinac 29, 2012, 17:33:39
Koliko dignla sad kod tebe ?
Koliko dana nema ribolova ?

Izvadio sam čamac pa je za mene sezona gotova, nemam vremena ići na vodu a i jako slabo peca, odem ponekad :crybaby2:
Trenutno se digla oko 2 metra, al još bar dva dana neće stati.