Vodostaj Save

Autor Rajo, Prosinac 24, 2012, 14:23:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

Citat: brod_carp  u Svibanj 17, 2014, 12:50:51
Mislim da je slika G.P Bosanski šamac, koji je od jučer pod vodom....
moze biti ja neznam koji je

zvona

Kod nas su zatvorili nasip koji vodi u grad.. oko 60cm fali da prelije voda preko

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

baka

Sad se samo čeka hoće li nasipi izdržati, jer ako ih Sava probije plivat će i Ðakovo.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

Ako nekome od kolega treba pomoć, ako nekom treba čamac, motor ili nešto slično slobodno neka se javi...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ps

Juzba

vratio sam se sa save, pravili smo zečje nasipe i utvrđivali gdje god treba
na stotine šlepera pjeska je usuto u vreće, strašno

da, ona slika je iz šamca

slika govori više

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Izgleda strašno...stalno sam u kontaktu s kolegama iz bosne i srbije....ne znam ni sam gdje je gore....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

Citat: maverick  u Svibanj 17, 2014, 15:44:56
Ako nekome od kolega treba pomoć, ako nekom treba čamac, motor ili nešto slično slobodno neka se javi...

..i moj Crevenko( parkiran kod :red_indian:) je na raspolaganju..već sam napisao..imam Tomosovu pumpu..nije paljena 2god. ali ćemo je osposobiti ako treba..
.. :baba:

brod_carp

Pukao nasip u Rajevom Selu.

Jel ima kakvih novosti??

zvona

Cuo sam da odvoze ljude autobusima negdje kod županje..moguče da je to to selo..

kuka

Ako treba pomoć, stojimo na raspolaganju i čamac i ja
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

Juzba

nema tu od čamca pomoći, cijeli istok naše općine je evakuiran, da probio je nasip u Račinovcima, ljudi jedva živu glavu izvukli pred bujicom, kao cunami je bilo
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

KvacakZu

puko je i u Rajevom Selu, selo ispražnjeno ,voda nadire u velikim količinama

Kugla

Strašno, i na vijestima slike o svemu i nimalo dobri prizori. I prije su padale kiše, i prije su vide bujale , ali ovo sve mi ne stvarno, od kud tolika voda, gledam ono po srbiji i bosni u mjestima voda do prozora kuća i više nevjerojatno. Nadam se da neće biti gore, što kaže susjed ako mi odavde možemo kako pomoći vrlo rado.