Vodostaj Save

Autor Rajo, Prosinac 24, 2012, 14:23:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dr.Ivo

Ponovo sava počima rasti i to po 8 cm, nahebali smo opet.... :uf:

Juzba

a, biće čamac van i bez brige, ionako nemogu pecat pa je možda i gotova sezona za čamac
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

A zima...čamac je tad extra....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

kad mi djeca krenu u školu, neću imat puno vremena za pecanje pa mi se onda čamac svodi samo na redovan obilazak i ispuljavanje vode iz njega, ova je sezona katastrofa, bolje ju prije završiti
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

zvona

Ova godina nam je usrana sa vodostajem za nepovjerovat..zanima me samo kaka ce bit zima..ako bude blaga slabo cu nagledat smuđa

Mornar Popaj

Mamicu joj njenu, prvo mi propade godišnji na Dunavu   :angry5:  a kako mi se čini ništa ni od Save   :BangHead:
Raste ko luda i nemisli stati, šta mislite na koliko će se zaustaviti letvica u Županji ?
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

dr.Ivo

Ide van iz korita...bar u ovaj moj dio B.Greda-Sl.Šamac....  :crybaby2:

vedro

A kazu da ce kisiti do nedjelje :uf:

zvona

Sva riba se zavukla u travu i granje..nemoguce varat danas sam iso u izvidnicu

TOMO

Kugla

Zlo je svugdje, gledam danas na tv-u evakuacije kod Karlovca, suda okolo potopi, a još će padati kiša  :no:

zvona

Nece to valjat nikako..nedo bog opet vodostaj od 935 nasipi su raskvašeni nisu se stigli osušit..ako naleti opet tolika voda..negdje ce pukbut svojom voljom..

pule123

nebi trebalo biti problema ispustaju u lonjsko polje

teka565

Zna li netko na kojoj stranici se može pogledati temperatura vode? Prvenstveno mislim na Savu pa zato ovdje pišem...

Luckycarp

Jučer bila 7,2 i navečer pala na 7,1.
A gdje pročitati? Ne znam
Get allways a Lucky-carp