Vodostaj Save

Autor Rajo, Prosinac 24, 2012, 14:23:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rajo

Ma prošlo sve 5  :thumbsup:
Ovaj vodostaj je niži za metar od onog prije 2-3 godine . Samo da nasipi izdrže , pošto sam ja okružen sa njima sa svih strana i praktično se nalazim u kadi . Večina kuća u selima uz Savu je udaljena 20 do 50 metara od same rijeke . Trenutno visina vodostaja Save je jedno 4 metra viša od mog dvorišta što znači da u slučaju da šta pukne ( ne dao bog ) prizemlje bi bilo pod vodom a možda i dio kata .

nodi

Greys

Ma grozno, ove kuće uz sam nasip  :dontknow:

Juzba

Od najvišeg ovogodišnjeg vodostaja do ovog trenutka, pala je za 331 cm :icon_biggrin:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Juzba

zvona

da.raste.sinoć sam primjetio da raste kad sam išo s pecanja..ionako je već zatišje bilo. :icon_scratch:

Juzba

loše vrijeme, loša voda, malo slobodnog vremena i čamac nikako na vodu, a namazan antialgin, morat će uskoro :icon_scratch:

Greys

Se zna za koliko ide Sava?

Juzba

kod mene je stala, nije puno rasla

Greys

Koliko je to?  :icon_biggrin:
Išao bi koji dan do save do Broda, pa da znam cca dal mogu ili ne?  :icon_thumright:

zvona

Greys sječaš se  gdje smo hodali obalom i bacali u onu travu.. ta trava je sada na suhom..znači nema frke kod mene što se tiče vodostaja..pristupačnost obali je odlična..nema frke.. još da samo riba bude raspoložena za gume i voblere  :toothy10:

zvona

Sava u opadanju. i to brza opada  :thumbsup:

Greys

Juzba

kod mene dosta zamutila, od rijeke Bosne

zvona

kod mene nema šta zamutit..ukrina se uljeva u Savu od mene nekih 10-ak km..ali nizvodno.. :thumbsup:

Greys kad god možeš dođi  :thumbsup: