Galerija smuđ prirodni mamci 2016

Autor maverick, Prosinac 31, 2015, 19:22:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dus

Zavrsila sezona ! Mir do 6-og mjeseca !

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

dus

Cormoran nano cor 15-50 205m
Pp10l glav 14gr

gigi

Evo kolege da se i ja pohvalim sa subotnjim ulovom...nakon malih problema sa profilom( hvala šajziki na pomoći)..... smuđ 10 kg na Dunavu sa obale 17.09.2016....  ;D

dus

Svakoj po jedna riba !

Harley

Upravo jedan 3+ na mjesanje
Living your dreams, do not dream the life

dus

Sa dunava u aljmašu ! Bilo ve još puno udaraca ali jako je oprezan pa ostavi kedera odma !

Harley

Jedan od juce na mjesanje 3+, jedan ispod mjere, par kostreša,  i jedno ravnanje smuđarke od soma cca 8-10kg, nije mi ga ni žao, sretno mu bilo, njega nisam niti lovio, ciljano na smuđa.

Tapatalk Sony Xperya Z5 Premium

Harley

Pajdo jednoga krasnog na file cca4-5 kg

Harley

Danas malo popodne isao na smuđa, jedan cca 2.5 kg, dva ispod mjere,  i ubila mr štuka , cetri pregrizanja najlona, dvije uspio izvuci, jedna 80+cm, druga oko 70cm, ujutro cu ih izvagati, malo sam povuko mulja, bio kod prijatelja No u Mlaki, ruknili par rakija, pojeli malo kobasice i slanine sa lukom,  došao kuci podebljo sa još rakije i na Savu,  da nisam ovako ubijen možda bi jos nesto uhvatio, sorry ako štuke ne idu u ovaj post one su mi kolateralne žrtve,  sajlu ne stavljam nikad i necu kada idem ciljano na smuđa.

Harley

Na mjesanje jedan cca3kg i dva klena, spustio se popodne ispod kuće. Sava u zdnja tri cetri dana narasla metaripol 

milan b

Jedan od vecih danas :bye: bilo  dosta desavanja... :ok:

milan b

Neda mi vrag mira pa sam poceo da muvam   :uf: :stripii:

rsimon4

Muvanje

Wright Mc Gill,
Struna : Triposeidon
Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick