Kako se odnosimo prema državnoj imovini

Autor maverick, Siječanj 03, 2016, 16:12:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Na Neptunu vezano plovilo kojim navodno upravlja PP Kopački rit...očito kad nesto dobijete iz donacije ili na koristenje nas mentalni sklop nemoze bas naci ni mali detalj da se povremeno o tome pobrine....zapusteno, napusteno a iznimno velike vrijednosti...Nitko ne obilazi, a da ne kazem da nitko ne koristi osim dva puta godisnje...mogu reci da nemaju goriva, mogu reci da im ne treba ali mogu i reci da nemaju s cim otici u kontrolu i povijati lopove ali nemogu reci da ih nije sramota . Plovilo udara o vez i konstantno se oštecuje, bokostitnici su pali...i nikog bas nije briga....mozda ce ga nakon ovog odvesti nekamo na suhi vez i plaćati skladistenje da ne bude vidljivo ostalim...

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Možda ni neznaju da ga imaju jer su se papiri zagubili :stripii:,evo njega za godinu-dvije na otpisu i onda će ga netko sa dobrim vezama kupit za stotinjak eura,oprat u praoni i uz servis imati čamac za narednih 20 godina. Naće se način da završi kod nekog a da sve bude legalno.

Mariorhr

Jesi siguran da je dobijeno iz donacije? Možda smo ga i mi kupili,državni obveznici,pa ga možda i mi trebamo održavat  :veryangry:

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

DIDAPATAK

maverick

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

alex7777

mossi

Debeli šef

maverick

Sramota je da ih napominjemo da rade ono za sta su plaćeni ali ako treba napomenicemo ih s vremena na vrijeme, čisto da ne sramote sebe ni nas  :thumbsup:

pajdo77

Stvarno je šteta da čamac i motor stoje u takvom stanju. Bolje onda da su ga izvukli i konzervirali motor te stavili pod nekakav krov. Nije to pet kuna a i to im je sredstvo za rad što bi se reklo.