Vez za čamac

Autor maverick, Prosinac 24, 2012, 23:31:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

jura

Mislim da više nema vezova tamo a i ne mora se odma praviti tako nešto, koliko znam tamo se vezalo na sajlu bar dok sam bio  :toothy9:

Darko

još uvijek se veže na sajlu do proljeća , onda ide postavljanje floseva , biće kao na pampasu.
Što se tiče mjesta , ono se čeka cca 1god. , prvo učlanjenj se plaća 600 kn , članarina ti je 70 kn , ako imaš vez plaćaš 100 kn i opcije da uzmeš ormar u hangaru ti je 100 kn
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

mossi

Ako je to mesečni iznos da li morate plaćati za svih 12 meseci?

retfala

mislim da je to godišnje

mossi

100 kuna godišnje? Kod nas u Apatinu mene vez izadje malo manje od 100e! Godišnje.
Zato što imam 50cm širine čamca preko "norme" pa ide 1e po cm doplata.

retfala

da ja plaćam 50e godišnje sa članarinom na istim takvim pontonima.

alexdja

Kod mene je 25€ mesečno...

I to je OK cena  za Beograd... :wonder:
       Nema više divljeg bučka. :no:

jura

Ma sve je to super ali ćekati godinu dana i onda je pitanje dali si došao na red pa to je ludo :3some:. Retfala a kakvo je stanje u vezi veza na Pampasu

retfala

vezova nema. možeš si sam napraviti ponton 6x2m za dva čamca po nacrtu koji dobiješ u klubu. taj ponton ti priznaju za 8000kn (1060e) on te neće izaći toliko love sigurno. vlasnik pontona postaje klub , a ti ne plaćaš vez dok ne isplatiš svoju investiciju.

jura

Nešta sam naćuo da se ne mogu više pontoni stavljati valjda zbog onih brodova :icon_scratch:

Darko

na neptunu godišnje se plaća ukupno 270kn , vez , članarina i ormar za stvari u hangaru .To je oko 36eura . Prvo učlanjenje u klub je 600kn ( 80 eura ) to se plaća samo jednom . U odnosu na zimsku luku ove cifre su zanemarive

Darko

Citat: retfala  u Prosinac 25, 2012, 21:16:06
vezova nema. možeš si sam napraviti ponton 6x2m za dva čamca po nacrtu koji dobiješ u klubu. taj ponton ti priznaju za 8000kn (1060e) on te neće izaći toliko love sigurno. vlasnik pontona postaje klub , a ti ne plaćaš vez dok ne isplatiš svoju investiciju.

takav ponton te dođe od 4000-4500 kuna , i to da platiš majstora da ti napravi

Ervin

Kod mene na Tisi je vez 45€ i kabina 45€ godišnje. S'tim što je obavezno uzeti i kabinu, što je meni nepotrebno, jer sve osim vesla mogu da držim u prednjoj komori na čamcu.
Osim toga polovinom novembra se vade čamci, jer jako malo nas peca zimi. Ove godine sam nekako uspeo da se dogovorim da mi ostane čamac malo duže, pa sam ga vadio u decembru... :angryfire:

Ove vaše cene su super...

jura

Cjene su stvarno ok ali sigurnost ćamaca i motora nula :evil1:

Darko

postavljene su kamere na bentu uz čamce , snimaju 24h , otkad su stavljene nije bilo nijedne krađe , u Bogazu ti je kao sigurnije