Prijedlog za pravilnik (postavljanje slika)

Autor mario123, Siječanj 13, 2016, 14:09:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mario123

Nevidim u pravilniku nigdje da pise, a bilo bi to jako lijepo.
Da slike moraju biti u skladu sa zakonom i onime sto pise u dozvoli.
Dozvola nije alibi koji pokazujemo cuvaru, nego nesto sto je zakonom propisano i cega bi se svaki ribolovac trebao pridrzavati.

maverick

Pa mislim da ni nemamo slika koje nisu u skladu s zakonom...imamo tri dozvoljenje ribe i zabranjenj stringer...ribe slikane s stringerom ili na mjestu koje je kuhinja i slično u pravilu ne brisemo vec bi ih vlasnik trebao samo linkovati...moderator nemaju bas vremena da pregledaju sve sta trebaju pa ostane na meni i na sajziki, a on je vise za volanom nego bilo gdje pa ako neka losa fotka promakne slobodno neka netko stisne opciju prijavi moderatoru pa ce netko ispraviti
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mario123

Neko reče „fotografija vredi hiljadu reči“... a kako nam je stalo da forum govori jasno, glasno i pozitivno, došli smo i do sadržaja fotografije,
Ukoliko fotografišete vaš ulov, fotografije pravite na licu mesta, tj. na vodi. Riba ne sme biti na stringeru, niti okrvavljena, već prikazana kako priliči dostojnom protivniku. Nije dozvoljeno na jednoj slici prikazati više od tri plemenite ribe, kao ni više od jedne plemenite ribe koja ima 5 i više kg (regulisano zakonom). Fotografije za koje se sumnja da su napravljene u periodu lovostaja ili da prikazuju ulov ostvaren nedozvoljenim sredstvima brišu se momentalno!
Sve fotografije i video snimci koji ne prikazuju ulov na primeren način brišu bez upozorenja (ribe na stringeru, ribe koje su očigledno duže vreme mrtve itd.)!

Ovo boldano nisam siguran jel u nasem zakonu ali ovo prije je.
Nesto sam i pobrisao sto mislim da vamo nebi proslo.

mario123

Prijavio 4.slike smuđa samo u 2015g
Stuka galerija 2015 stringeri odma na prvoj strajici...
Ima vise slika sa stringerima nego bez..
Jedam je cak napisao ispod smuđa sa stringerom ustima C&R neznam di sam vidio tu sliku nije u galeriji..
Treba na pocetku galerije napisati pravilo jer ih se puno nepridrzava...Slike su katastrofa krvi i stringera do koljena.

maverick

Nije to lose...samo ja ovu svu zezanciju placam...i dosta moderiram sam. Pa iskreno ne stigem a pogotovo sto sam vecinu vremena na mobitelu..davno sam trazio moderatore ali uvijek neki slab odjek. A ovi moderatori su to iz razloga pokreranja samog foruma ali im bas rad na uredjivanju slabo ide
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Evo kolega Mario ukazao na par slika , pobrisane su .

Idemo dalje .

mossi

Sad kolegu Maria postavite za moderatora, pa nek briše sam ..  :icon_thumright:  :clap2:

Hunter

nemojte jer ce pobrisat sve prije nego vidim sta je bilo!?a volim vidit!

Slaven

Kad forum ima take moderatore dalazi do smanjenja clanstva i ovakve neribolovne teme pocinju bivati aktualnije i sve cesce, a to nije dobro.

jura

ovi moderatori su vrh, nismo mi ljeni nego je to demokracija  :stripii:

Slaven

Gazda nas izgrdi a nezna ni sam sta ima, visoko kvalificirani, strucni i podobni moderatorski tim spreman za sve izazove koje donosi danasnje vrijeme :stripii:

maverick

Ja vas volim i forum bez vas bi bio besmislen. Ali vi ste tu da drzite atmosferu  :stripii:

miha

Citat: Slaven  u Siječanj 13, 2016, 16:34:17
Kad forum ima take moderatore dalazi do smanjenja clanstva i ovakve neribolovne teme pocinju bivati aktualnije i sve cesce, a to nije dobro.
slažem se sa ovim ...živi i pusti druge da žive ....

Kugla

mario123

Opet ja kriv   :violent1: stvarno je bilo slika kojim nije mjestu na forumu neznam kom je lijepo za vidjeti 3 stuke od 4, 6 i 8kg objesene na sajli.