Tiger Shark by Darko

Autor Darko, Siječanj 18, 2016, 22:00:54

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

ćava je više slikao , staviće i on koju  :hi: , valjda  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Rap

samo je ograda odlična   :stripii:

ibro dirka

Nije samo ograda aki stari uzeo isto sharka pa sad kemijamo ogradu pa zato komentar samo na ogradu...

maverick

Mi kao drustvo izgledamo dosta smotano i aljkavo  :stripii: ali kad nam je Jura organizator posla onda uspijemo nesto i napraviti kako treba  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ibro dirka

Tvoj shark mi uopće ne izgleda aljkavo al nimalo...

maverick

Pa tri mjeseca sam ga sastavljao  :stripii: vagao sam svaki hebeni vijak  :uf: Ali tad sam bio malo mlađi i malo luđi....i imao sam svaki dan bar dvojicu koji su nadzirali radove  :stripii: sad je tako i kod Darka...sam ga hebe što smo besplatni ali jedemo i pijemo toliko da bi mu bilo jeftinije da je narucio neku firmu da mu radi  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

glavni majstor za ogradu je počeo tražit i topli obrok  :stripii: , sva sreća pa je gotova  :stripii:

maverick

Pa da...kaze od suhog ga boli pupica...pa bi najradije nesto kašikom  :uf:

Rap

U svakom slučaju vrlo pedantno i funkcionalno  :icon_thumright:

maverick

Naravno, malo se zahebavamo...ima dosta zanimljivih detalja kod mene koje ce on sebi malo prilagoditi i izmjeniti...u konacnici sad cemo imati i iste motore, koristimo ih za istu namjenu...

Darko

ima još dosta posla prije detalja i picajzliranja  :hi:

ps

Ne sumnjamo mi u tebe, ti si poznata picajzla  :stripii: :stripii: 

Darko

:stripii: :stripii: i ćava mi je rekao da više nikom neće radit ogradu  :stripii: :stripii:

maverick

Šteta... :crybaby2: a karijera je bila pred njim  :stripii:

TonyC

Odo sam se alkoholu  :pije:      :stripii:  .
Serendate , svi smo sudjelovali u pravljenju , zato je i tako ljepo ispala .