Tiger Shark by Darko

Autor Darko, Siječanj 18, 2016, 22:00:54

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

samo smo te čekali  :stripii: , de stavi koju sliku
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Ajd stavi koju sliku dacu i tebi deset kuna  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Nesta mi serenda mob. , nema dosta memorije.
Saljem ti na viber. Pa ti okaci

Darko

Rap

Na prvoj slici izgleda kao da je čamac na daljinski (malen)

šajzika

A onaj selfi je degutantan. Da sam admin banirao bih čovjeka
Audentes fortuna iuvat

maverick

Htio se osjecati kao dio ekipe  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

pajdo77

Na ovoj posljednjoj slici koliko ja vidim gospođi krenile suze radosnice kad je vidjela da napokon nema nikog u podrumu :stripii:,ne vjeruje da vas se napokon riješila :rofl2: :stripii:

Darko

danas sam sve razmontirao  :uf: , sad ide poliranje ograde i čamca pa onda vraćanje nazad  :stripii:

maverick

A trebas biti dobar s jednim likom...tu iz obližnjeg sela ...danas je donio zanimljiva sredstva za čisšćenje  :stripii: a kojom pastom poliraš..imali viška i za nas iz tohatsu tima  :stripii:

Darko

jel misliš na onog iz Višnjevca  :stripii: , imam neke 2 paste za poliranje inoxa pa ćemo vidjet kako će ispast

maverick

A ne mislim na tog...s njim više nisam dobar  :stripii: Mislio sam pastu za plastiku

Darko

imam još one paste  što smo kupovali prije 2-3 god. i kupio još neku u zg kad sam bio na sajmu  :hi:

maverick

Staru ostavi za Juru a meni sacuvaj malo nove  :stripii: