Tiger Shark by Darko

Autor Darko, Siječanj 18, 2016, 22:00:54

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Ako vam se magle pleksiglasi na čamcu uzmite obične pjene za brijanje i njom ga premažite,nema zamagljivanja.

Bakara

Citat: Darko  u Ožujak 10, 2016, 21:26:44
evo , majstor fare sašio

Da nemaš slučajno dimenzije? I pretpostavljam da ovo pokriva onu rupu u sredini, za sedenje, kako si to rešio?

Darko

nemam dimenzije , a to nije sve , kreveti su rađeni iz 5 dijelova , ova tri sam složio samo za slikanje da se vidi kako će izgledati  :hi:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Bakara

dolar

Citat: Bakara  u Ožujak 20, 2016, 17:26:23
Citat: Darko  u Ožujak 10, 2016, 21:26:44
evo , majstor fare sašio

Da nemaš slučajno dimenzije? I pretpostavljam da ovo pokriva onu rupu u sredini, za sedenje, kako si to rešio?

Srednja rupa (izmedju 2 kreveta ima takođe dasku koja se umetne, tako da cijela kabina bude ležaj
MAŠTA, ČINI SVAŠTA

pajdo77

Čovjek rastavio cijeli čamac,napravio komplet remont na čamcu od ograde do retrovizora a vi najviše o krevetu. Sad jel ste pospanci il ste poprcljive naravi ne znam al nešto od tog dvoje mora biti. :rofl2:

Bakara

Ima čovek dobar ležaj pa hoćemo i mi isti, čamac je onako..to nas ne interesuje :P :D
Znam za sredinu Dolar, hvala ti

Darko

danas je  :red_indian: bio vrijedan , urezivali smo zrcalo  :stripii:

i malo brušenja  :uf:   :stripii:  :stripii:

dolar

ahhh, pa sad...ja i doma odspavam u čamcu...ak me savlada umor, a on bliži od sobe...a kamoli na vodi...legneš kasno, ideš pišati...oma par puca baciš...pa se digneš sa komarcima...
Smori to...lijepo je zaleći
MAŠTA, ČINI SVAŠTA

dolar

Citat: Darko  u Ožujak 22, 2016, 21:44:56
danas je  :red_indian: bio vrijedan , urezivali smo zrcalo  :stripii:

Hmmm, to urezivanje...i kod mene je "urezano" tj izrezano (tako kupio) pa sad ide gore samo kratka osovina...i dosta je općenito nisko postavljen motor...
I sad imam problem kad motor stavljam ili skidam, jer ne može samo jednostavno sjesti gore (ili ga jednostavno podići) nego šipka volana ide niže od zrcala nekih 5 cm i naravno struže po zrcalu..
Bilo je sve ok, dok nisam kupio ovu 40-eticu zbog koje sam morao buštiti rupe za vijke...
MAŠTA, ČINI SVAŠTA

maverick

I tu ide sve na knap ali nista ne struže...taman se fino uklopi... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

danas polirao vizir , slike sutra  :hi:

Rap

Da li nečime ojačavate to rezano zrcalo?

maverick

Zrcalo je dovoljno ojacano samo po sebi, znaci blazujka je oblozena s 18-9 mm staklo plastike. Tako da kad ga odrezeš onda ga s gornje strane zatvoris na isti na cin kako je i bilo, inace ja ga volim ojačati s dva tri sloja iznutra , onako čisto radi reda...pa smo jos ranije tako ojačali i kod Darka... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Uslikajte kako izgleda sada nakon rezanja  :ok: