Tiger Shark by Darko

Autor Darko, Siječanj 18, 2016, 22:00:54

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

Citat: TonyC  u Ožujak 12, 2016, 06:27:08
Citat: mlb  u Ožujak 10, 2016, 21:41:56
siroti ćava uzeo sebi novi čamac da nemora ništa raditi na kraju se ubi radeći na vašim čamcima  :rofl2: :rofl2:

Mlađo ti ne kužiš .  Imam ja antialgin za navlacit , i polirat .  :director:   

rekao sam ti nekidan , skupljaj te kožice od slanine  :stripii: , trebaće i tebi  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

dolar

:hi:
Ima tu puno prostora za dorađivanje...
Jedan bočni prozor da se može otvoriti...vrlo korisna stvar za ljeto...
Kod motora u one bočne kocke se može svašta ubaciti i popuniti prostor (kod mene u jednom dijelu akumulator u drugom "posuda za kedere" sa pumpicom za zrak...
I još koješta...mašta čini svašta
MAŠTA, ČINI SVAŠTA

maverick

Da shark je mali ali ima mjesta za svakave igrarije...ajd poslikaj kako si rijesio to s kederima
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dolar

Super, ja tip, tip a ovo me odlogiralo  :sha:
Ja sam ovdije ganze noe osoba...
Budem uslikao pa objavio...imam ja dosta zanimljivih riješenja.
Imam i jednu obavijest, vezano za ovaj vizir što radiš...on ti dođe kao veliko smetalo i niš korist...
Imao tj imam ga ja, napravljen tako da ga montiram po potrebi...pokušao 2-3 puta s njim po kiši i magli voziti, ali niš od te "ljubavi"
U roku odma se zamagli, orosi i voziš ko da imaš mrenu na očima...tako da ga već duže vrijeme držim tek "na skladištu!
MAŠTA, ČINI SVAŠTA

šajzika

hbga , kopiraj si text ako tipkas nesto jako puno jer te forum nakon nekog vremena neaktivnosti sam odlogira,
tvoje tipkanje on ne shvaca kao aktivnost jer si na jednoj te istoj stranici  :hi:
Audentes fortuna iuvat

dolar

Vidjeh ja to, s početka, ali nisam shvatio ozbiljno kako je taj tajmer to ozbiljno shvatio  :no:

Kako se slika utura ovdije? :sha:
MAŠTA, ČINI SVAŠTA

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Darko

vizir ima puno koristi , jedino smeta kod dizanja sidra , ali sve one koje znam i imaju vizir nebi ga nikad skidali , pošto sam vozio čamac sa i bez vizira odlučio sam ga napraviti  :hi:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

mossi

Imam i ja prozor šajbu, ali iz gore navedenih razloga je zatvoren, a tada mi treba najviše.

ROSA - KIŠA ništa se ne vidi.  Nije to auto sa brisačima.
Ali preko dana, hladno vetar.. tada je super!  :ok:

dolar

Sve ok, ja samo rekao svoje iskustvo vezano za vizir...imam ga i na elanu...ljeti super, čim je rosa..."raspad sistema"

E netko nema sreće, neće da učita fotku iako je uslikana po zadanoj veličini...učita ju u prozoru, ali neče da prebaci u post kad kliknem add (a nije baš da ne vladam informatikom
MAŠTA, ČINI SVAŠTA

šajzika

kad kliknes add to post
trebalo bi da doda onaj kod u post
ako nece ddodat
onda kopiraj ono sto pise [img] tinypic.com /xxxxxxx[/img]
i paste tu dole
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Kacigu na glavu i skidaš folije,ko na formuli. Po zimi i tako moraš imati nešto na glavi :rofl2:

dolar

Evo ovako ti je to...prvo nabavio posudu original...pa ju produžio na odgovarajuču dubinu (vide se spojevi)
Dole u dnu ubacio (izvana) pumpicu od golfa za špricati šajbu, koja mi izbaci vodu a drugu dospem kantom iako mi sad stiže posebna pumpa za ubacivanje vode...2A-7lit/min...
Ono gore sa rupicama je odvod za višak vode...ona roza "loptica" je kamen od pumpice za zrak koja radi na 220v i isto je tamo negdje :)
Druga strana, vratašca i akumulator unutra (tak da se niti vidi niti smeta)..

MAŠTA, ČINI SVAŠTA

šajzika

bas mi drago sto si uspio stavit slike jer ovo izgleda jako zanimljivo , mjenja cjelu koncepciju cuvanja kedera,
jos neki solarni punjac, pumpica i da vidis  :hi: :ok:
Audentes fortuna iuvat

dolar

Naravno, ja to ne šminkam previše, jer mi je to radni čamac...i nakon nekog vremena bude i tvoj izgledao svakako :)

A evo, i čamac..elan 401 koji sam malo frizirao, uz puno rada, ideja i para...i dobio nešto ipak drugačije...

MAŠTA, ČINI SVAŠTA