Tiger Shark by Darko

Autor Darko, Siječanj 18, 2016, 22:00:54

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Darko

crveno svjetlo će gorit u čamcu  :stripii: , i pazi glavom da neopliš u disco kuglu  :stripii: :stripii: :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

nekinho

Noć...crvena svijetla... pa dobro jel vi idete na pecanje ili prcanje?  :icon_scratch:

maverick

Jedno bez drugog ne ide  :stripii: a sviđa mi se to s crvenim ledicama...meni Tonyc donio neke bijele..nemas bas romantike  :stripii:  vidjecu danas do to prepravim  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Ufff  pramčana paluba najbolja od svih do sada..   :notworthy: :notworthy: :notworthy: :ok:
Ajd sad lepo napravi nanovo ono što nije za 10.  :uf: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

pajdo77

Da si pita Mossiju nikako ne paše ono vjerobransko staklo :stripii: :rofl2:

mossi

No

Taj vizir bi možda trebalo pofarbat u bijelo da se utopi u cijelinu, koja je stvarno prekrasna.
majstorima svaka čast  :notworthy:  :notworthy:
Lijep čamac.  :clap2:  :clap2:

Rap

Gdje si nabavio taj okrugli prozor?Koja je cijena?

Darko

prozor sam nabavio preko Marka - Allesta , a vizir ostaje , samo gam moram zatamnit , folija je spremna  :hi:

Darko

montiran volan , obrtomjer i panel sa prekidaćima

Darko

unutarnja kutija gdje će biti sve instalacije i panel za unutrašnju rasvjetu

maverick

:icon_thumright: Ajd malo popali one ledice kad je ugašeno svjetlo u podrumu... :uf: Kaze Jura da izgleda kao puf u Madjarskoj  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

popaliću sutra pa uslikat  :hi: , a di je jura u pufu bio , obilazio je gay barove  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

A ne znam, kaze da je nekad bio momak na glasu..e jbg sad...ja ga znam samo otkad je ostario  :stripii: Dans je napunio čamac onim krevetima...stavio ceradu...polirao...sam da pusti prije tebe  :stripii: Inace kod nas je izgleda subota dan D...za cijelo dvoriste  :stripii:

TonyC

Bogu fala , otpale mi ruke od krpe i polir paste .