Tiger Shark by Darko

Autor Darko, Siječanj 18, 2016, 22:00:54

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ps

Ako ne računamo vizir, jedan od najljepših Sharkova u našem kraju, svaka čast majstore :notworthy:

Darko

moram poslikat i kabinu nakon stavlja izolacije  :hi:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

pajdo77

Lijepo si to skocko majstore :ok: samo šta ti vrijedi,opet ćeš ga zasrat sa ljuskama i džaba si krečio :rofl2:

maverick

Puno truda...puno kafa se popilo u ovih par mjeseci , nešto je odradjeno planski, nešto se improviziralo na licu mjesta, neke dijelove smo radili po prvi put.....ali jedno lijepo,kompaktno plovilo s kojim ce sigurno uzivati na vodi...Za one koji prate temu neka skoče na prvu stranu i da vide razliku od čega se krenulo a nadam se da ce Darko izbaciti troškovnik....ako žena ne posjecuje forum  :stripii:

pajdo77

Ja se sjećam da mi je onaj stari volan bio ko prst u oko,i promjeni ga čovjek kako vidim :ok:

Darko

strah me počet zbrajat  :uf: , još treba par detalja odradit što će biti odrađeno " u hodu "  :hi:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

DIDAPATAK

..ma bordel  :stripii: :stripii: :stripii:
..al ko bombončić  :notworthy:..
..osim one tvorevine na kabini  :stripii:
.. :baba:

Rap

miha

:clap2: :neka je sa srečom .... :hi:

TonyC

Svaka čast , čamac je skroz pedantno odrađen .
Vizir se nekome može svidjet , nekom ne , meni se sad ovako vani čini baš OK . A dali je funkcionalan to 100 %

Puno love , puno truda , puno znanja ulupano u 4 m plastike .

Nek te dugo služi !   :hi:

Rap

Citat: Darko  u Travanj 11, 2016, 20:55:15
finalni izgled   :hi:

Pri naglom zaustavljanju ovdje bi problem mogla stvarati voda. :icon_scratch:

maverick

Misliš zbog rupe ili visine zrcala...inače nije problem s tohatsum ni jedno drugo....kad sam imao yamahu koja je puno teza...znala je voda ulaziti kroz rupu..par sekundi i kad stanes opet izadje

Rap

Mislio sam na oboje,nisam gledao težinu Tohatsua,ali sad vidim u usporedbi da mala tezina u ovom slucaju puno znaci (4kg).