Tiger Shark by Darko

Autor Darko, Siječanj 18, 2016, 22:00:54

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

Evo da se pohvalim iako većina zna da sam jesenas kupio čamac , konačno sam dočekao da polako počnem radit na njemu i pripremat ga za sezonu , ovo je kad je kupljen

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Darko

Darko

Darko

izrezan inspekcijski otvor i zrcalo plastificirano sa još dva sloja plastike uz pomoć jure i mavericka

Darko

prozori pripremljeni za btvljenje

Darko

jučer odrađeni prozori , pripremljeni rukohvati na kabini i počela se savijat ograda uz pomoć mavericka i tonyc-a , oni su slikali pa će postaviti slike , kako radim na čamcu tako ću stavljati slike u temu  :icon_thumright:

maverick

Biće to pila...ima da Jura bude ljubomoran kad se budes vozao oko njega u krug  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

a daću mu krug  :stripii: da i on provoza pravu pilu  :stripii:

baka

Zagrebački ili Titelov šark?
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mariorhr

Bravo dečki...uopće ne sumnjam u vas  :hi:

baka

Citat: maverick  u Siječanj 18, 2016, 22:30:48
Titelov  :ok:

Odličan čamac,  :ok:.
Krivo mi je kad sam radio svoj što nisam odmah zatvorio sve bočne prozore. Što se mene tiče potpuno nepotrebni, samo zajebancija s njima. Razmisli o tome.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

Darko

razmišljao sam o tome , ali mi je puno ljepši sa prozorima  :icon_thumright:

pajdo77

Osobno sam šlampav,boje imam na čamcu oko osam fela i ne mislim se mijenjati ali pošto je ovaj čamac tako dobro i pedantno rađen(majstori svaka čast) na njemu bi ja napravio samo jednu stvar koja još nije a to je da bih stavio jedno malo drveno kormilo umjesto ovog ružnog volana ili bar volan od auta sa drvenom oblogom. Puno bi dobio na estetici jer ovaj volan mi baš bode oči naspram skockanog čamca :hi:

Darko

ide i novi volan , neće biti drveni ali ga svakako mjenjam :hi: