Tiger Shark by Darko

Autor Darko, Siječanj 18, 2016, 22:00:54

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

TonyC

maverick

A malo kad bolje pogledam sliku iz daleka...bas...dno dna  :stripii:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jura

Nije mi jasno kako  si ti uvjek sa krive strane slike to jest nikada ništa ne radiš  :red-card:

Darko

Citat: Slaven  u Veljača 04, 2016, 14:37:00
Ma to se oni sale, nemoguce je to savit na koljenu :toothy9:

:stripii: e slavene , da je jura pametan koliko je jak bio bi nobelovac  :stripii: :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Žorž

Citat: maverick  u Veljača 04, 2016, 20:04:22
A malo kad bolje pogledam sliku iz daleka...bas...dno dna  :stripii:

:rofl2: Nemoj tako  :red_indian: trude se i imaju volju,biće to picanski odrađeno  :icon_thumright:

maverick

Biće gotovo ako nas Darkova zena prije toga ne izbaci iz kuce...hrani nas...pijemo za DZ..pa normalno da ce biti picanski jer nam se ne žuri  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

biće sređeno sve , nežurimo nigdje  :ok: , ja svaki dan minimalno 1-2 h provedem u podrumu i nešto mjerim , pripremam , mjenjam , krpam ,brusim , preslagujem ....

šajzika

jel vodis troškovnik  ?
ne kolko pojedu i popiju , nego kolko ce te sta kostat i koja ce biti ukupna cifra na kraju
Audentes fortuna iuvat

Darko

vodim  :icon_thumright: , a koloki jedu i piju nesmijem inače bi radovi već završili  :stripii: i čamac bio u oglasu  :stripii:

maverick

A oko cuge i klope...pijemo dvije kole to je 2 cenera na popustu  :stripii: , sir , kobasica i slanina cca 50 kuna...ajd da zaokruzimo s kavom u dva navrata 100 kuna.....dnevno  :stripii: s obzirom na ovakve majstore koji dolaze u taj podrum...ne mjerljivo i neprocjenjivo  :stripii:

Kugla

Žorž

Citat: Darko  u Veljača 04, 2016, 20:22:56
biće sređeno sve , nežurimo nigdje  :ok: , ja svaki dan minimalno 1-2 h provedem u podrumu i nešto mjerim , pripremam , mjenjam , krpam ,brusim , preslagujem ....
Nesumnjam, vidim da volite da Grunfujete,a koliko sam registrovao,svi šarkovi iz vaše ekipe,izgledaju babaroga!interesuje me jel imate bender za savijanje cevi il' se stvarno dovijate preko kolena :stripii:

Darko

biće čamac ful sređen , a nama čamci nisu samo za ribolov , nama je to i više od hobija  :hi:

maverick

Pecanje...vikendi na vodi...ali i obilazci plaza tokom ljeta s familijom i kad smo u coporu...NEPROCJENJIVO

Darko

samo da nam jura preživi zimu  :uf: ipak su to godine u pitanju  :stripii: